Van okom felni? 19. hetes genetikai vizsgalaton bal pyelon 4mm Mit jelent? Bovebben lent!
19 hetes genetikai uh vizsgalaton voltam.
Az elejen szep es jo volt minden aztan elhallgatott a doki.Termeszetesen megijedtem de mondta, hogy nincs baj csak alaposabban megvizsgalja a babamat.
Megnyugodtam,de nem tartott tul sokaig ez az allapot mert rakerdezett arra hogy van e a csaladban vese beteg...mondanom se kell, azt se tudtam volna hirtelen megmondani hogy fiu vagyok e vagy lany mert rogton rosszra gondoltam.
A bal oldali pyelon 4mm es ez nem tul jo.Igaz 5mm a hatarertek.4het mulva kell visszamennem ...ami ugy erzem borzaszto hosszu lesz :-(
A neten utana olvastam ugyan de sokkal okosabb nem lettem:-(
Minden mas rendben van.Epnek tuno vesek mindket oldalon,hugyholyag telodes lathato,magzatviz mennyiseg atlagos.
Olyan emberek valaszat illetve segitseget varom akik hasonlo "cipoben" jartak.
Mi tortent a terhesseg alatt...mit lehet tenni a "diagnozis " utan?Egyaltalan lehet tenni vmit?
Szuleteskor hatranya vagy valami baja volt a picinek?
Idovel elmult vagy mi tortent ?(kinotte)
Azt sem tudom mi ez,kerem szepen aki tud segitsen.
Koszonom!
ezt olvastad?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
tudom könnyű mondani,hogy ne idegeskedj,rendben lesz minden.Nálunk is volt minimális eltérés a genetikai uh-n,a kisfiam agyában egy ciszta volt.Én is teljesen kiborultam,a nőgyógyász a biztonság kedvéért elküldött genetikai tanácsadásra.1 hét múlva már ott volt,és azon az ultrahangon már nyoma sem volt a cisztának.Nálatok is minden rendben lesz,a következő vizsgálaton.
Az én fiamnak is volt magzat korban, de mikor megszületett már elmúlt.
Most lesz 3 éves teljesen egészséges!
Nekem ugyanúgy a 18 hetes uh-n vették észre a kisfiamnál. Úgy tudom, hogy 10 mm alatt nincsen probléma.
Nekem el kellett mennem genetikai ultrahangra.
Van amelyik baba még a pocakban kinövi, van amelyik nem.
A fiamnak még most is megvan (3 éves), rendszeresen járunk nefrológiára, de csak annyi, hogy uh-val ellenőrzik, hogy változott-e valamit a tágulat. (merthogy ez vesemedence tágulat)
Azt mondta a dokink, hogy ez akár örökre ottmaradhat neki, de gondunk egyáltalán nincsen vele, csak kontrollálni kell.
Szüléskor majd szólj a gyerekorvosnak és már akkor is megnézik uh-val. De mondom ez a terhesség végére akár el is múlhat!!
Szia. Az én kisfiamnak is volt, 38 hetes uh-n vették észre. Nekünk nagyobb volt. Mikor megszületett akkor is megvolt neki. Jartunk vese uh-ra ellenőrzésre, de szerencsére nem nőtt neki. Azt mondta a nephrológusunk, hogy ne ijedjek meg legtöbbször fiú babáknál fordul elő és általában kinövik. 6 hósan voltunk megint uh-n és a pyelontágulat eltünt. Utána 1évesen voltunk kontrollon, akkor is minden rendben volt. Most 15 hós a fiam legközelebb 2 évesen nézik . Ne aggódj nem lesz semmi baj. Hidd el én is megvoltam ijedve, még kérdést is kiírtam ezzel kapcsolatban ide, és sokan meg is nyugtattak, hogy nem lesz baj. 3s igazuk is lett. Boldog babavárást.
3 fiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!