AFP érték 0,5 lett . Van okom félni?
Figyelt kérdés
:( 0,7 - 2,5 az átlag2013. júl. 5. 10:23
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire érdemes az AFP-re adni. Igazából ez elég elavult mérés, külföldön nem is nézik, és ha jól tudom, Magyarországon sem lesz már jövőtől. Nyilván megnyugtató, hogyha ez is rendben van, de szerintem nem kell aggódnod, sokan vannak, akiknek nem lett jó az eredményük, és mégis egészséges lett a babájuk. :) Orvosnál rákérdeztél? Azért szurkolok, hogy nálatok is minden rendben legyen :)
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ezt már csak Magyarországon alkalmazzák,máshol már rég betiltották.
orvos is állitja hogy elavult ez már.
Nekem 52,5 ml lett és 28 a határ.
Egészséges gyönyörű 3,5 hetes kislányom van, aki épp itt szuszog mellettem. :)
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy ugye az alacsony AFP a Down-szindrómára utalhat, de szerintem ha a 12. heti UH-n minden rendben volt, akkor ne aggódj. Persze ez csak az én véleményem. :)
4/5 anonim válasza:
A dokim nekem is azt mondta, hogy csak azért csinálják ezt még mindig, mert szabály van rá, de tök feleslegesnek tartja, a mai ultrahang diagnosztikához képest ez a pontatlan labor nem mond semmit. Ne aggódj! Nem lesz a babával semmi gond! 1-2 hét és mentek a második genetikai uh-ra, majd meglátod, milyen szép és egészséges! :) 21hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Így kicsit megnyugodtam:)
2013. júl. 6. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!