Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bovebben lennt
Figyelt kérdés
Egesz nyaron diak munkan vagyok, 17eves vagyok, megismertem a cegnel egy 44eves ferfit, 20eve hazas es van ket gyereke nekem viszont van parom. Kb 2-3hete beszelgetunk es szekaljuk egymast pedig ez mar a 7.hetem acegnel, multheten csutortokon talalkoztunk cegen kivul es beszelgettunk egy orat elmondta h vonzonak tart es megcsalna velem a feleseget holott o eddig huseges volt de a no nem. Most heten kedden es szerdan delutanosak voltunk, egyutt mentunk egyutt jottunk, kedden munka elott setaltunk az erdoben es csokoloztunk, munkA utan meg jatszadoztunk egymassal de nem fekudtunk le, szerdan viszont munka utan lefekudtunk es kijelentette h tobb nem lehet koztunk de szep emlek leszek neki stb.. Ma viszont delrlotossek voltunk reggel o vitt beultem a kocsiba es simogatta a labam es kozben mondta h remeli h nem bantam meg de vissza ad a baratomnak, egesz munka ido alatt allig szolt hozzam es allig nezett ram. Beleszerettem sajnos :( kerlek titeket h a negativ komiktol kimeljetek!! Mit tegyek ?2013. júl. 25. 20:50
1/6 anonim válasza:
Beszélj a feleségével! Ha nem lesz szabad soha nem kapod meg.
2/6 anonim válasza:
Szégyelld magad. Bocsi, de ez nem normális. Annak a két gyereknek egy ilyen szétrombolhatja a családját, a párod nem is tudom mit szólna hozzá. Felejtsd el.
3/6 anonim válasza:
AZ lesz a legjobb, mindkettőtöknek, még ha fáj is, hogyha kerülitek egymást. Erre nincs jobb gyógymód. Örülj a párodnak. Hiszen ő biztos nagyon szeret. Nincs mit tenni, várni kell. Minden elmúlik. Remélem, tudtam segíteni... :)
4/6 anonim válasza:
Szerelemben és háborúban nincs szabály!
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) meg a negativakat is :D szerintetek lehet meg valami ?
2013. júl. 26. 04:45
6/6 anonim válasza:
Szia,
Én úgy veszem ki ebből a pár mondatból, hogy ez a 44 éves férfi csak játszadozott veled. Semmi komolyság nincs benne. Szerintem jobb ha meghagyod így a dolgokat ahogy jelenleg is van azaz jobb ha elfelejted őt. Foglalkozzon a családjával te pedig a pároddal.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!