Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? SOS :/ ( bovebben lennt )
van egy fiu,aki az osztalytarsam es nagyon tetszik nekem. tavaly taborban sokszor bokdoste az oldalam , odajott beszelgetni hozzam , utolso nap meg is olelt. hazafele a vonaton az o fulhallgatojan hallgattunk zenet es kozben ugy fogta a kezem, ahogy a szerelmesek szoktak. a suliban nagyon sokszor nez. egyszer meg viccbol meg is kerdezte,hogy szeretem-e. askon kerte valaki,hogy meseljek arrol a fiurol,aki tetszik. mivel a fiunak nincs askja,ezert irtam egy monogrammot es leirtam,hogy hogy nez ki,mit sportol stb. a problema az , hogy o meglatta valahogy, es ramirt facebookon, hogy ha akarok valamit,akkor erzekeltessem es ne askon hirdessem,mert ez nekem is es neki is gaz. magyaron mellette ulok, es nagyon felek. szerintetek mit csinaljak? NORMALIS valaszokat legyszi! /: (bocsi ,h ekezet nelkul irtam,telon vagyok)
16/L
koszonom szepen a valaszokat :)
egyebkent en nagyon felos vagyok, nem merem elmondani neki.:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!