Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk szerintetek mit csinaljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk szerintetek mit csinaljak? Bovebben lennt

Figyelt kérdés
valentin napkor lesz az elso talalkozom egy fiuval... 18 eves en meg 15.Szerintetek vigyek neki valami ajandekot? Es ha igen akkor mit?
2011. febr. 9. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bár a fiúkat kérdezted, ha nem haragszol leírnám a gondolatom.

Ne vigyél neki ajándékot. Az első találkozáskor ezt még úgysem értékelné úgy, ahogyan te szeretnéd. Figyelmességnek jó lenne, de mint írtam, nem az 1 randin.

Lehet, hogy csak megijesztenéd vele, vagy kellemetlen helyzetbe hoznád. Ha mégis nagyon akarsz valamit, akkor az egy fénykép legyen rólad, de csak akkor add oda, ha ő is hozott neked valamit, különben tényleg kínos lesz a szitu. És különben is szebb ajándékot eltudsz képzelni számára, minthogy veled találkozhat és téged láthat? :)

2011. febr. 9. 10:29
 2/11 Moszuke ***** válasza:
ne tálald fel magad a fiúnak. nem fog megbecsülni.
2011. febr. 9. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Valami apróság lehet nálad, de csak akkor vedd elő, ha már kaptál valamit.

34/F

2011. febr. 9. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne vigyél neki! Nehogy elbízza magát! Első randira nem kell, akkor se, ha éppen Valentin nap lesz.
2011. febr. 9. 10:44
 5/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat...En egy kulcstartot keszitek neki a kepemmel... :D arra gondoltam... ha hoz valamit akkor en is odaadom :D
2011. febr. 9. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mióta vagytok együtt, mert ha csak februártól akkor hagyd az egészet! de ha már együtt vagytok lassan fél éve akkor lehet szó ajándékozásról! :) Jah és jól gondolod a pasid adja először és utána te! :) Ha nem ad akkor te se adj neki semmit! Ez azt jelenti, nem nagyon törődik a kapcsolatotokkal! :) Remélem segítettem valamit! :)

16/F

2011. febr. 9. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:
ez az elso randink:D
2011. febr. 9. 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác se visz ajándékot, mert fél hogy megijeszt vele. Vagy ha mégis akkor csak apróságot, de semmiképp ne tereld a témát az ajándékra mert kínosan érezheti magát. Volt már nekem is randim valentin napon, én se vettem ajándékot, mert szerintem ez a szerelmesek napja és egy első randin még nyilván nem szerelmes az ember. 24/f
2011. febr. 9. 11:52
 9/11 A kérdező kommentje:
koszi az ertelmes valaszokat!!!
2011. febr. 9. 12:39
 10/11 A kérdező kommentje:
es szerintetek ha nem viszek semmit es o hoz valamit az ego?
2011. febr. 9. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!