Megnéznétek a ma reggeli tesztem?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie. 5 napja érzem, hogy na most azonnal megjön, de csak ma reggel volt ici pici barna maszat, azóta semmi. Cicik egy hete érzékenyek...
2014. febr. 26. 11:57
11/17 anonim válasza:
1nap késés után még nekem.is negatív volt. 4. Napon lett pozitív tesztem. Most 34+4hkm vagyok :) 2nap múlva csinálj újat.
12/17 anonim válasza:
nekem 5 napig volt pici barna maszat! aztán megjött!
Ez a teszt negatív!
13/17 anonim válasza:
én negatívnak látom:S nekem is tegnap előtt "nem kellett volna" megjöjjön és nem is jött, helyette vannak szép pozi tesztjeim:) sztem holnap reggeli elsőből csinálj egy ClearBlue-t a plus-osat....25-ös teszt az is és tapasztalataim szerint a legjobb:) sok sikert:)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
Ez a ma reggeli tesztem. Mondtam én, hogy láttam valami nagyon halványkát...csak hát fotózni sem lehetett :)
2014. febr. 27. 13:01
15/17 anonim válasza:
gratulááááálllooook kismama:)
ez bizony szép pozi:)
jo egészséget vigyázz magatokra!:)
16/17 anonim válasza:
a 13-as meg a 15-ös hozzászóló voltam:) gyerre hoxára a novemberi babavárókhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!