Segítene nekem valaki ezt meg magyarázni?
Figyelt kérdés
Kiváncsiságpol teszteltem délután. Igaz egy picit szem meresztegetős, de pozitív :-)
De mégis hogy? Ikrek? :-D
2014. febr. 24. 20:55
1/9 anonim válasza:
Gratulálok :))
Háát lehet hogy nem ikrek, csak előbb fogant :)
2/9 anonim válasza:
Előfordul hogy ilyen korán is mutát már pozitív eredményt a teszt.Tudsz fel rakni képet a tesztről?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mert képen negatívnak látszódik még (próbáltam)
Hétvégèn mindenfélekép megismétlem :-)
2014. febr. 24. 21:03
4/9 anonim válasza:
Mikor megnéztem a görbéd, egyből az ugrott be, te ilyen alacsony hőn működsz? Digitális hőmérőd van? Csipogás után még benn hagyod pár percig?
Mert ha esetleg az van - mert ez nálam előfordult pont egy babás ciklusban - akkor a peteérés lehet előbb is lehetett pár nappal, mondjuk kettővel és akkor ok, hogy a teszt kimutatja.
Meg ikrek esetén! Látom örülnél neki, úgyhogy drukkolok!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen digitálissal mérek csipogásig és szájban. Hó közepétől hüvelyben is, ott 3 tized fokkal magasabb a hőm. Igen nagyon örülnénk neki/nekik.
2014. febr. 24. 21:10
6/9 anonim válasza:
A hő még pár tized fokkal felmegy csipogás után. Sosem értettem korábban - mikor így mértem - hogy peteérés után miért nem ugrik fel a hőm, sőt néha csipogásig mérve stagnált napról napra, mert olyan mértékű ugrás nekem peteérés után nincs a hőmben, csak pár tized fok. Aztán ugye mikor már 37-et jártam kb. peteérés után 5-6 napon, akkor ment fel csak 36,7-ig ha csipogásig mértem, így a peteérés nem volt pontos.
7/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy nem pontosak a hőértékeid így, próbáld ki akár most is mennyivel megy fel, ha tovább hagyod benn a hőmérőt, nemcsak csipogásig.
8/9 anonim válasza:
Nekem a kisfiammal 4 nappal a mensi elott este lett halvany pozi tesztem, de jol lathato volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Kibróbáltam a tanácsod még este szályban nem ment feljebb, hüvelyben kéttizedet is emelkedett csipogás után. Reggel is kb még tíz percig hagytam szájban csipogás után de semmi. Ez a hónap után rájöttem, hogy számomra nem alkalmas a szájban mért hõgörbe összeállítása.De szerencsére következõ ciklusban már nem kell vele szenvednem :)
2014. febr. 25. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!