Ebből lehet baba?
Sziasztok!:)
A vőlegényemmel a menstruációm várható időpontja előtt két nappal szeretkeztünk, és (miért is ne, persze :)) kiszakadt az óvszer. Időben észrevettük, tehát nem történt orgazmus, de a vőlegényem derekasan bevallotta, hogy már az aktus elejétől elég fura érzése volt, tehát valószínűleg közel fél óráig ment a dolog "védekezés nélkül".
Nem vettem be esemény utánit, mivel pont a nem túl veszélyes időszakban történt a dolog, viszont a menstruációm azóta sem jött meg (5 napja késik). Tesztet még nem vettem, nem hiszem, hogy kimutatna bármit is ilyen hamar, viszont aggaszt a dolog.
Azt hozzáteszem, hogy az utóbbi fél évben voltak menstruációs zavaraim, két hónapban kimaradt, egyben alig volt valami, kettőben szinte normális volt, de most megint semmi.
Szerintetek aggódjunk?
Ha baba lenne, maradna, mert meg tudnánk oldani, de nem fogok hazudni, megkönnyebbülnék, ha még váratna magára.:) Tudom, felelőtlen voltam, hogy nem vettem be tabit, de egyébként is vannak hormonproblémáim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!