Szerintetek ebből lehet baba? Életképesek maradnak a spermák?
Figyelt kérdés
Elvileg holnap lesz peteérésem, tegnap voltunk együtt a párommal. Kislányt szeretnénk. Ma csináltam ovu tesztet, ugyanolyan erős a két csík. Mennyi esélyünk van? Sperma élettartamáról sok különböző adatot olvastam. Abbol lehet probléma, hogy lovaglóban élvezett belém és folyt ki belőlem sperma? Vagy ettől független maradt bennem annyi hogy terhes lehessek? Köszönöm.2014. febr. 23. 18:11
2/10 anonim válasza:
milyen jellegű nyákod volt, nem figyelted? Ha már tojásfehérje tegnap is, akkor simán túlélhettek. 2-3 napig is. Amúgy az nem baj, ha kifolyt, normál esetben annyi is elég, amennyi ottragadt :)
3/10 A kérdező kommentje:
Figyeltem, mar tojasfeherjes, de meg nem volt annyira nyulos, ma mar szet tudom huzni 2 ujjal. Bocsanat az ekezetekert angol a telefonom
2014. febr. 23. 19:09
4/10 anonim válasza:
Off: hogyan változik a nyák, és miben befolyásolja a spermák élettartamát? (Ne haragudj kedves Kérdező, hogy offolok.)
5/10 A kérdező kommentje:
Ha nyulos, akkor vagy termekenyebb, konnyebben jutnak fel a spermak. Ezt tudom biztosra:)
2014. febr. 23. 19:42
8/10 anonim válasza:
Persze hogy van esélyed teherbe esni. A póz nem számít, mert csak a felesleg folyik ki, így is bejut annyi sperma amennyi kell.
Sok sikert!
9/10 anonim válasza:
a végbélbe rakjátok be ,a sz ar ba. Az a divat :)
10/10 anonim válasza:
Nagyon gusztustalan a válaszod 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!