Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt napján jóstesztként...

Nem várt napján jóstesztként az ovuteszt erősebb mint, mikor az ovu előtt teszteltem. Lehet baba? Valaki járt így?

Figyelt kérdés
Terhességi negatív, de arra gondoltam azt írják, hogy a jósteszt hamarabb kimutathatja, mint a terhességi.

2014. febr. 23. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem szinte mindig leugrott a csík a jóstesztnél. Valakinél működik, valakinél nem. Így választ sem lehet erre a kérdésre adni. Legalábbis olyat, amely a kételyeidet tisztázná. Holnap vagy holnapután teszt, ha addig nem jön meg.
2014. febr. 23. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is sokat olvastam róla,hogy az ovuteszt milyen szuper mint jósteszt,napokkal előbb kimutatja már a terhességet.Ezen felbuzdulva a nem várt előtt 4 nappal csináltam ovutesztet (jóstesztet) de negatív lett...gondoltam túl korán van még.Rá két napra megint csináltam egyet,az is full negatív lett viszont elkezdtem olyan "furin" érezni magamat,mellfeszülés,enyhe hányinger,álmosság stb. Ekkor kezdtem gyanakodni,aztán a nem várt előtt 1 nappal csináltam egy Gabriel terh.tesztet,ami gyönyörű pozitívat mutatott. :) Érdekesség képpen ez után is megpróbálkoztam még egy ovu-jósteszttel de az ismét teljesen negatív lett.

Úgyhogy ez nem mindenkinél működik.

2014. febr. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!