Két napja késik. Ma reggel ovutesztem (jóstesztként) pozitív. Ma veszek terhességi tesztet, reggel azzal tesztelek. Szerintetek lehet baba? Mindjárt megjön érzésem van.
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 13:03
1/13 anonim válasza:
Ha már késik, jó eséllyel ott van a babó! :)De én már ma is teszteltem volna! :)
35 hkm
2/13 A kérdező kommentje:
A mindjárt megjön érzés ( nem állandóan) az normális?
2012. dec. 10. 13:14
3/13 A kérdező kommentje:
Ha ma délután csinálom meg a terhességi tesztet már pozitívat mutathat?
2012. dec. 10. 13:24
4/13 anonim válasza:
Szia! Nekem 5.-én kellet volna hogy, megjöjjön a menszeszem és még semmi de a teszten, meg csak 1 csík van. És ma már érzem hogy fáj a hasam, de még nem jött meg. Lehet hogy terhes vagyok akkor?
5/13 A kérdező kommentje:
Ovutesztet vagy terhestesztet csináltál?
2012. dec. 10. 13:44
6/13 anonim válasza:
simán kimutatja ennyi nap késésnél a terhességi teszt a délutáni vizeletből. Drukkolok!!! Normális a mindjárt megjön érzés! :)
7/13 anonim válasza:
Terhességítésztett csináltam de azon csak 1 csík jött ki. A másik az milyen teszt?
8/13 anonim válasza:
És ha megjön akkor is lehetséges hogy terhes vagyok?
9/13 anonim válasza:
tesztelj és írd meg mi lett. drukkolok.
2 kisfiú anyuja
10/13 anonim válasza:
Csak 1 csík lett. :( Várjak párnapot és újra teszteljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!