Két napja késik. Ma reggel ovutesztem (jóstesztként) pozitív. Ma veszek terhességi tesztet, reggel azzal tesztelek. Szerintetek lehet baba? Mindjárt megjön érzésem van.
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 13:03
11/13 anonim válasza:
Kedves utolsó. Szerintem ha neked már 5 napos késéssel még negatív, akkor valószínűleg nem vagy terhes. Ilyenkor már rég ki kellene mutassa, ha baba van.
Kedves kérdező, én is kíváncsi vagyok a teszted eredményére, majd kérlek, írd meg!
Drukkolok!
12/13 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig benne van a pakliba a baba. :) Szerintem holnap reggel tesztelj és kiderül. Én még ilyen korán minden képen reggeli elsőből tesztelnék, bár nekem múlt héten már pozitívat mutatott a teszt. Vasárnap csináltam másikat és ott már a teszt csík is annyira erős volt mint a kontroll csík. :) Csütörtökön megyek orvoshoz.
13/13 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy terhességi tesztet, de negatív egyértelműen. Nagyon el vagyok kenődve. Akkor miért késik? Nov. 23-án megrepedt tüszőt látott a doki. Lehet összeesett és nem érett meg teljesen, mert egy héttel előtte még nem látott domináns tüszőt. Szerintetek?
2012. dec. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!