Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből lehet baba?

Szerintetek ebből lehet baba?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőttre gondolom, hogy lehetséges, hogy megfogantam, és azóta kezdenek náthás tüneteim lenni(orrdugulás, füldugulás, száraz torok, hidegrázás), a hasam néha görcsölget, sokat pisilek, nem mértem lázat, de folyton melegem van, és tudom, hogy korai, de ma reggel csináltam tesztet. Ilyen fajtával már többször is csináltam, és soha nem volt rajta semmi, de most nagyon halványan látszik valami szürkésebb csík... Eddig száradási csík se volt rajta soha, azért gyanús. 8 nappal aktus után lehetséges, hogy ez már egy minimális hcg-t jelez?
2014. febr. 16. 06:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Aktus után 8 nappal és ovu után 8 nappal teljesen más dolog. Ha csak aktus után 2 nappal volt ovud akkor csak ovu után 6 nappal vagy amikor még kizárt, hogy mutasson valamit a teszt, ovu után 8 nappal hát-hát talán talán vamicske, de nem hiszem azt sem. Megtermékenyülés után 5-8 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, újabb 5-8 napig ágyazódik be a méh falba, ez után lesz elegendő hcg ahhoz, hogy a teszt mutasson valamit. Ha az a második csík rózsaszín akkor van esély, ha szürke vagy fehér akkor még nem babát jelez csak száradási csík. Tedd az egyik ablakra rá a tesztet úgy jobban látszik a színe is meg hogy tényleg ott van e.
2014. febr. 16. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!