Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek? Reménykedhetek?

Estrella84 kérdése:

Segitenétek? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
A tanácsotokat szeretném kérni. Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését azzal a céllal, hogy kisbabát szeretnénk a férjemmel. A ciklusom kicsit rendszertelen, de UH-n voltam és peteérésem is szokott lenni. Január 7-én volt meg utoljára 43 napos ciklusnál. Ma vagyok a 48.napon, de még nem jött meg. Nem középidőben szokott lenni a peteérésem, inkább a 20-22 dik ciklusnapon és most is akörül fájtak a petefészkeim. Azokon a napokon voltunk együtt a férjemmel.(legutoljára febr.2-3dika körül) Ami a furcsaság, hogy két hete egész napos hányingerem van, először csak étkezés után volt, de mostanra már reggeltől kezdve estig tart, hol enyhébb hol erősebb , úgy érzem, mintha hánynom kellene, de nem hánytam. A munkahelyemen másfél héttel ezelőtt észrevettem a bugyin egy-két csepp barnás-pirosas foltot kis folyással, majd azokon a napokon eléggé görcsöltem, hol az egyik hol a másik petefészkem fájt, azt hittem megfog jönni. Azóta sincs semmi és nem is görcsölök. Csak a hányinger maradt,illetve a bal petefészkemnél néha benyillal pár percre, nem vok beteg hozzáteszem. Ami viszont jól látható, hogy megduzzadt a méhem, kitapintható a petefészkem, cisztám nincsen. 3 tesztem időntúl pozitiv lett. Elöszőr csak nagyon halványan látszódott, majd egyre jobban kivehető lett a 2.csik. Szerintetek? Holnap megyek dokihoz.

2014. febr. 23. 11:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy!Ha van 2 csíkod akkor az azt jelenti,hogy baba van még ha időntúli is.Majd írd meg mit mondott a doki.Nekem is 3-án volt pém,de Nekem a tesztek még negatívak pedig nem jött meg...
2014. febr. 23. 12:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Nagyon örülnénk neki, de még nem merem beleélni magam.

Úgy érzem, hogy akkor foganhatott, amikor legútoljára voltunk együtt a férjemmel, hó elején. Megy neked is a drukk :))) . Vannak tüneteid?

2014. febr. 23. 12:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem holnap megerősíti a doki a teszteidet:)

Nekem iszonyat hányingerem van és a hőm magasan (37,2).Ha nem jön meg péntekig akkor tesztelek.

2014. febr. 23. 14:24
 4/17 A kérdező kommentje:

Háát elég biztatóak a tüneteid :) .

Nekünk ez az 5dik próbálkozos hónapunk, én 29 a férjem 27 éves :) . Ti mióta próbálkoztok a babával?

2014. febr. 23. 15:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leirni, hogy ilyen átlátszó, fehéres folyásom van.
2014. febr. 23. 15:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van folyásom,de olyan testápoló szerű krémes.Párom 34 Én 24.3 éve próbálkozunk.Minden rendben van velünk.Ez idő alatt volt egy vetélésem.Tesztelni pénteknél hamarabb nem akarok.Addig várok,hogy megjön-e vagy nem.
2014. febr. 23. 17:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Voltam ma a dokinál, nem látott semmit még viszont nem zárta ki a terhességet igy holnap reggel megyek vérvételre.

A nyálkahártyám 7.1 mm , az nem kevés?

Ami az aggasztó, hogy kiderült PCOS vagyok és most nagyon elszomorodtam :( .

2014. febr. 24. 17:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

7,1 mm szerintem kevés de ne legyen igazam(nekem általában mensi előtt 12 mm vagy több)

Viszont Nekem kimaradt mensi után 16 nappal láttak annó petezsákot,rá 10 napra szívhangot.Szeptember 16-án volt pém,petezsák okt.16. (4 hetes),szívhang okt 26.(6 hetes).Ha Neked szerinted 2-3 körül volt péd akkor első petezsákot márc. 3-4-én látnak majd csak ha terhes vagy.

A PCO viszont nem jó menj endodokihoz akkor is ha terhes vagy mert elvetélhetsz.

2014. febr. 24. 17:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Szegeden tudsz jó endikronológust? Ő mivel foglalkozik pontosan? A dokimra rákérdeztem, hogy mitől lehet vki PCO-s, azt mondta, hogy ez egy hormonelváltozás, ami örökletes. Úgy látszik én ezt örököltem :( , nem vagyok túlsúlyos, nem magas a cukrom, sem a vérnyomásom, sportolok, egészségesen eszem. Tegnap sirtam egész nap :( .
2014. febr. 25. 05:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én még nem szóltam hozzá a kérdésedhez...

Sok jót hallottam már Dr. Maróti Gabrielláról, ő szegedi.

Nagyon szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen! Kitartás!

2014. febr. 25. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!