Ki nem várja március elejére? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 15:35
41/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nehezen :) Nagyon izgulok és türelmetlen vagyok. Van hogy néha bele nyilal a petefészkemnél, a hőm fent van 37 felett. Én jövőhét hétfőn tesztelek ha a hétvégén nem jön meg. Biztosra akarok menni.
2014. márc. 3. 10:32
42/55 A kérdező kommentje:
Mióta felkeltem alig ittam, és sűrűn pisilek. Nem vagyok felfázva. Ezt már lehet ilyen korán érezni?
2014. márc. 3. 11:08
43/55 A kérdező kommentje:
Első terhességem teljesen tünet mentes volt elejétől a végéig. Most meg az ellenkezőjét tapasztalom ha újra sikerült.
2014. márc. 3. 11:09
44/55 A kérdező kommentje:
Ha pénteken nem jön meg, szombat reggel tesztelek.
2014. márc. 3. 13:34
45/55 anonim válasza:
Szurkolok nagyon :) majd írd meg :)
46/55 A kérdező kommentje:
jaj én is nagyon :) Mindenképp megirom! Legszivesebben már a napokban csinálnék egyet...
2014. márc. 3. 17:42
47/55 anonim válasza:
hát kedves kérdezö! szerintem ellégé esélyes vagy h összejött ahogy olvasgatom,mik vannak veled,de azért nem akarom elszolni magam! de remélem ugy lessz :) én is 7.re nem várom,de nállam még az is elöfordulhat h esetleg még késöbre,de bizom benne h nemfog jönni! a melleim fájnak már vagy 2hete,azon kivül még mindig semmi más,de ez jo,mert mensi elött legalább egy héttel már mindig érzem h jönni fog,kivánok mindenkinek +eredményt! (R)
48/55 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok nagyon. Figyelek mindent a testemen most :) nekem max egy napot ha késik, de ritka szinte sose szokott, mindig pontos.
2014. márc. 3. 22:18
49/55 A kérdező kommentje:
Nem rég elkezdett fájni a mellem ...de ez mensi tünet is lehet...hasam is fájdogál enyhén.
2014. márc. 4. 15:57
50/55 anonim válasza:
Nekem is fájdogál a hasam alja egy picit most ma 6.napja h.késik.Péntek reggelig várok akkor teszt de lehet ma megjőn de már volt többször ilyen érzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!