Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március elejére?...

Ki nem várja március elejére? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 15:35
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Fehér krémes folyás nekem is van!
2014. febr. 22. 20:35
 12/55 anonim ***** válasza:

2es és 8as valaszolo vagyok!

Nem tudom de nalam feher szinu folyasom nm nagyon van :S

Viszont olvastam vhol es a dokim is megerositette h amikor atlatszo folyas van akkor vn pé es ha feher krem szinu folyas vn akkor menszi kozeledik.

Ezt olvastam es hallottam mielott letamadnatok :) :

Feher krem szinu vmi az ved a bacik ellen es a sperma bejutasat a petevezetobe.

2014. febr. 22. 20:59
 13/55 anonim ***** válasza:

Koszonom szepen a drukkot.

Szurkolok nektek! :)

Majd irjatok meg h mi lett az eredmeny :)

2014. febr. 22. 21:07
 14/55 anonim ***** válasza:
kedves kérdezö! a tüneteid utalhatnak terhességre is,de sajna ugyan ugy mensire is,és az elsö babád mennyi idö után sikerült? nekem még semmi tünetem nincs,azon kivül,h tegnap ota kezd fájni a cicim,de még nem nagyon,amugy semmi más,de reménykedem nagyon,:) és drukkolok minden babaváronak :)
2014. febr. 22. 21:40
 15/55 anonim ***** válasza:
Én ebben a hónapban,pontosabban 27.-re nem várom...a,mim van,kisebb nagyobb has szurka és reggelente,éjszaka mindjárt megjön vagy már meg is jött érzés...
2014. febr. 23. 01:14
 16/55 A kérdező kommentje:
A lányom elsőre sikerült. 28.napon kellett megjönni, és aznap lettem hirtelen fáradt, és jött egy érzés egyik pillanatról a másikra h nekem tesztet kell venni. Fura hogy megérzi egy nő. Most még 7.e messze van, nem élem bele magam ha akar úgy is jön.
2014. febr. 23. 08:26
 17/55 anonim ***** válasza:
jo hallani,hogy azért elsöre is sikerülhet,tudom nem tul gyakori,mégis rengeteg!! nönél olvastam már ,és ismerek is,akinek egyböl összejött,a legszerencsésebbek!:) én ugy vagyok most vele,h ha már elsöre nem sikerült,most reménykedem h másodjára akkor igen:) még mindig semmi tünetem,ami jot is jelenthet:)
2014. febr. 23. 15:13
 18/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma barnaztam es hat nm tudom hova tenni a dolgot! :( meg sem lesz baba? Ne teszteljek holnap? Ne is remenykedjek?
2014. febr. 23. 15:47
 19/55 anonim ***** válasza:
mikorra nem várod? ez akár a terhesség jele is lehet! szoval a remény hal meg utoljára! drukkolok neked h ne jöjön!! tesztelni még tul korai lenne,ugysem mutatna +még ha terhes lennél sem,mert még ahoz korai
2014. febr. 23. 16:06
 20/55 anonim ***** válasza:

12es és 18as válaszoló vagyok!

Kedves utolso! Szombatra nm varom! Hasszurka meg van még, a mellem nm faj mar.

2014. febr. 23. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!