kedves 18as! akkor 1re nem várod,ha jol számolta :)mivel ez mensi elöjelnek szerintem még tul korai lenne,ezért lehet h ez a beagyazodás,ugylegyen!:) egyébként én 1re nem várom,szoval akkor izgulhatunk együtt:) de még ne tesztelj,mert tul korai lenne,bár már én is alig birom kivárni,hátha ez a mi honapunk lessz:) mindenképp ird meg majd h milett:)
2014. febr. 23. 17:29
22/55 anonim válasza:
ja 3-5-14-17-19-21 es válaszolo vagyok :)
2014. febr. 23. 17:31
23/55 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy :)
Akkor izguljunk egyutt :)
Bar a parom nagyon szeretne ha tesztelnek kedd reggel :)
En megprobalom vissza fogni magam.
Picit felek h menszim lesz. :(
Barna darabkas vmi mindig menszim utan szokott lenni.
Parom mondta h jobb lenne felhivni a maszek dokimat h megkerdezni mitol lehet v mi lehet ez!
Kicsit parazik noh meg hat ezen kattog az agya h baba lesz v sem :D
2014. febr. 23. 18:09
24/55 anonim válasza:
22es vagyok hát szerimtem még az orvos is csak annyit tudna mondani h várd ki a nemvárt napját,mást ilyenkor ez még bármi lehet,föleg h minden mensi más,még akkor is ha te ugyanolyannak érzed, az nem mondom h neagyalj a babán,mert énsem tudok semmi másra gondolni,csak arra!! :) de elöbb utobb csak eljön 1je :)
2014. febr. 23. 19:40
25/55 anonim válasza:
23as vagyok!
22es :
Felkeszultem arra is menszim lesz .
Nem konnyu nm babara gondolni, de az aki nagyon agyal az a parom :D :P
Egyenlore elmult a barnazas de majd kiderul h holnap mi lesz.
Majd irjatok meg h mi lett az eredmeny es nagyon drukkolok nektek!!
2014. febr. 23. 19:51
26/55 Beus1990 válasza:
én március 1-2re nem várom. Remélem sikerül a babó már vagy másfél hete fáj a mellbimbóm és 2 napja barnázok. Ez jó jel lehet? Félek h megjön!
2014. febr. 26. 20:35
27/55 anonim válasza:
Szia! Ennalam is ez a helyzet csak kicsit durvabb :(
Allitolag jo jel kedves utolso! :)
2014. febr. 26. 23:08
28/55 anonim válasza:
27es valaszolo vagyok!
Kedves utolso itt van egy link olvasd el h nalam milyen tuneteim vannak :) :(
Köszönöm a linket elolvastam :) amúgy én is csináltam tesztet egy hete ami negatívlet :( úgy hogy ki kell várnom a hétvégét. 6 hónapja próbálunk egy kis angyalkát összehozni,de nem jönn :( tudom nem nagy idő más 2-3 évet vár rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!