Kétségbe vagyok esve! Szerintetek teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
... ujjazástól, ha az esetleg spermás lehetett?
Én nem tudom mi van velem, nem is gondoltam, hogy ilyen kérdést valaha is én írok ki, de ti ilyet hallottatok? Eddig napra pontos volt a menzeszem, mostmeg egy hete késik! és csak ilyen aktus volt közöttünk a párommal, amiből lehetett. A várt napja előtt 2 nappal betegedtem le, de nem szedtem antibiotikumot, ami eltolná. Egyedül még a stressz. Viszont hasszúrkálást érzek, az meg sokaknál a beágyazódás jele.
Normális hangvételű, segítő választ szeretnék!
2014. febr. 22. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ha nem voltatok együtt, szinte kizárt az esélye annak hogy egy ujjazástól terhes legyél amin esetleg volt valami.Azèrt annál több kell.Inkább valami gyulladás van a háttérben.
2/7 anonim válasza:
Spermás ujjtól simán lehetsz terhes, csináltass tesztet, és kiderül minden.
3/7 anonim válasza:
1 hete késik!Áruld már el mire vársz??Vegyél egy tesztet és azonnal megtudod!Tényleg ennyire hülye lennél??Mi honnan tudnánk,hogy terhes vagy e?
4/7 anonim válasza:
Hát... ELvileg igen, lehet... Gyakorlatilag annyira hamar elvesztik a "mozgékonyságukat", hogy szinte kizárt. Tesztelj, és meglátod.
5/7 anonim válasza:
1 hét késésnél a legelső teszt a drogéria polcán megmondja a választ, akár délutáni pisiből is. Menj, vegyél egyet és nézd meg! Mi nem látunk beléd!
6/7 anonim válasza:
elég ritka, de anyukám így esett teherbe. Itt tényleg azon múlik, mennyire nagy túlélők a párod spermiumai..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális nem hülyéző válaszokat!
Csináltam, negatív lett.
2014. febr. 22. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!