Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek hüvelyi fertőzése...

Ha valakinek hüvelyi fertőzése vagy gombája van, attól még teherbe eshet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jobb kikezelni inkább, mert a fertőzés koraterhességben átjuthat az embrióhoz és vetéléshez vezethet.
2009. dec. 10. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze,természetessen kezelem!Már a ciklus vége felé haladok és kb 1 hete kúpozom!Csak azt kérdezném,hogy sikerülhetett-e elötte a baba?
2009. dec. 10. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát elméletileg igen. A spermiumokra nem hat a fertőzés. Ha a petefészkeiddel és a méheddel minden oké, akkor szerintem eshetsz ettől még teherbe.(mondjuk, ha elég bő a folyásod az befolyásolhatja spermiumok feljutását...)
2009. dec. 10. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy biztonság kedvéért olyan szerrel kezeljétek a fertőzést, amit terhesen is lehet. (Mert hogy vannak ilyen szerek, és lehet, hogy amit most használsz, az is ilyen, és akkor meg végképp semmi gáz) Ja és ne abból indulj ki, hogy mi van a dobozra írva, mert szinte mindenre azt írják, hogy tilos a használata, de a doki ezt felülbírálhatja, én is olyat szedtem terhesség alatt, amire rá volt írva, hogy nem lehet...
2009. dec. 10. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2009. dec. 10. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen teherbe eshet, nem befolyásolja.

De a terhességet igen. Ha nem múlik el és kezeletlen marad, veszélyt jelenthet a babára.

2009. dec. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!