Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? Tudom, már unalmas de olvassátok el kérlek?

Figyelt kérdés

Minerva fogamzásgátlot szedek a 3. hónapja. Mindig rendesen vettem be. A menstruációm 9-10 napig tart. Pár napja undorodom a zsiros kajáktól. Tegnap például bundáskenyeret csináltam a fiamnak, és erős hányingerem lett. Utánna órákig rosszul voltam. A sültkrumplival ugyanez. Pőrköltet föztem tegnap, meg se mertem kostolni, mert a szagát sm birtam. Pedig ez az egyik kedvenc kajám.

Ja és PCOs vagyok, 1 évig nem is menstruáltam, amig nem kezdtem el most szedni a fogamzásgátlot. Van rá esély hogy terhes lehetek? VAgy hülyeség és csak bebeszélem magamnak?

2014. febr. 19. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig van rá esély, kivéve, ha nem élsz nemi életet!
2014. febr. 19. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Van rá esély, mert a tablettától van csak vérzésed, nem pedig magától a szervezetedtől. Csinálj egy tesztet és kiderül.
2014. febr. 19. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp csinálok tesztet, csak olyan abszurdnak tartom hogy pcossal és gyógyszerrel teherbe essek...
2014. febr. 19. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég ha csak valamikor ment a hasad... exem így született...
2014. febr. 19. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet babás vagy :) írj mi lett reggel.
2014. febr. 19. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fogamzásgátlótól voltak durva kajaundoraim meg hányingerem, még rosszabbak, mint a terhességnél, amíg meg nem szoktam (kb. 3 hónapig). De ha az első időben nem volt ilyen gondod, akkor nem hoóiszem, hogy nálad most jött volna ki. Meg még akkor volt ilyen gondom, ha frontátvonulás volt, időnként a migrénből a fejfájás kimaradt, csak a hányinger - különösen az olajszagtól - volt meg.
2014. febr. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!