Kinek milyen "praktika" vált be, hogy hónapok/évek után végre összejött baba?
Gondolok itt pl. teákra, méhpempőre, vitaminra (párodnak is) stb. minden érdekel. Általános vizsgálat és vérvétel szerint minden ok nálam, de komolyabb körültekintőbb vizsgálat még nem volt. Rendszeres a ciklusom, 1-2 nap eltéréssel jön meg, van peteérésem, jókor vagyunk együtt, használom ovutesztet, de a baba nem akar jönni. Ez lesz a 9. hónapunk és egyre jobban kétségbe vagyok esve.
Légyszi ne írjátok az hogy ne görcsöljek rá, mert mindenki ezzel jön. Vagy mondjátok el hogy hogy kell nem rágörcsölni...most is szabadnapom van és ülök a gép előtt és itt olvasgatok, mert tudom sok sortársam van itt. Ez a téma érdekel, pedig próbálom a gondolatimat elterelni. Minden tanács érdekel! :) Köszi
Köszönöm a lepontozást... :(
Amúgy, kérdező, szerintem is nyugodtan szedheted az e vitamint, én is szedtem egy időben, de semmit nem használt.
Én is tudom, milyen rossz érzés, mikor mindenkinek jön a baba, csak nekem nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!