A sűrű pisilési inger--felfázás, betegség nélküli--mindíg azt jelzi, hogy meg fog jönni? Vagy lehet terhességi tünet is?
Figyelt kérdés
Luteális szakasz felénél tartok.Vagy ez is pms tünet?2009. dec. 9. 11:01
21/31 anonim válasza:
Én régóta kapok Duphastonos kezelést, most is szedem. Az én dokim mindig azt mondta, hogy addig ne hagyjam abba a gyógyszert, amíg meg nem jön, mert ha nem vagy terhes, akkor is meg fog jönni, ha szedsz Duphastont, csak gyengébben kezdődik. Ha ehhez a nemvárt után még mindig neg. a teszt, abba lehet hagyni. Viszont ha van remény babára, semmiképpen nem szabad abbahagyni a szedését, mert a progeszteronszint leesése vetélést okozhat. Nem elég 10 nap, nekem még kb. 4 hétig szednem kell. 7+5 napos kismama
22/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok Kismama a babához:)
És na negatív a tesztem és nem jön meg akkor mi a helyzet?Szedjem tovább?
2009. dec. 13. 10:05
23/31 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, hogy nézze meg, mi újság.
24/31 A kérdező kommentje:
Akkor menyjek ugye mikor már késni fog?
Én úgy gondolom igen..
Köszi szépen:)
2009. dec. 13. 20:36
25/31 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszadó vagyok. Nekem amikor nem sikerült teherbe esni, a 28. naptól gyenge vérzésem volt, mint amikor meg akar jönni, ha a teszt is negatív lett, akkor abba kellett hagynom a Duphastont, hogy meg bírjon jönni rendesen. A dokim ezt a módszert javasolta, mert alacsony volt a progeszteron szintem. Sok sikert a babához! 8 hetes kismama
26/31 anonim válasza:
Még valami, amíg egyáltalán nincs jele vérzésnek, egy pötty se, ne hagyd abba a Duphastont, inkább csinálj naponta egy tesztet, és ha már egy héte késik, a doki is meg tudja nézni UH-n, van-e baba.
27/31 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Egy angyal vagy:)
Ma vagyok a 28 cn-on,de a ciklusaim 26-30 naposak.
Szerencsére még nincs jele a mensinek--de nálam sosem lehet tudni.
Szerinted esélyes még ez a görbe:
2009. dec. 15. 08:41
28/31 A kérdező kommentje:
Nem bírtam tovább várni.
MOST TESZTELTEM POZITÍÍÍÍVAT!!!:))))))
Remélem nem csap be a Medilab...erősen 2 csíkos:)))
2009. dec. 15. 10:46
29/31 anonim válasza:
Gratula a pozitív teszthez, azóta mi a helyzet, doki megnézte már? Minden rendben? Utolsó válaszadó kismama (most 9+1 hetes)
30/31 A kérdező kommentje:
Sajnos elment!:(
Boldog KARÁCSONYI üNNEPEKET,ÉS EGÉSZSÉGES KISBABÁT MINDENKINEK!!!
2009. dec. 23. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!