A sűrű pisilési inger--felfázás, betegség nélküli--mindíg azt jelzi, hogy meg fog jönni? Vagy lehet terhességi tünet is?
Én is ott tartok, ahol te.. Nekem is pisilési ingerem van, sőt, enyhe bizsergésem is odalent. De szerintem felfázva nem vagyok, mert vigyázok magamra...
Drukkolok nekünk! ;)
Aranyos vagy:)Köszike.
Én csak azért vagyok megijedve,hogy ez megint mensi lesz,mert olvastam egy fórumban,hogy a sűrű pisilési inger mensit jelez.
Én 17-18 körülre(nem)várom.
És te?Mikorra nem várod?
Remélem 2 csííkos lesz a teszted!:)És nekem is:)
Gondolom jövőhéten tesztelsz is ugye?Majd várom mi lett az eredményed.
Ha kibírom addig ;) Nagy tesztelő vagyok :D
Köszi a drukkot, én is neked!!!!
Én is mindig sűrűn mentem pisilni, de mindig mensi volt! Az tünt fel, hogy egyszercsak, mikor meg kellett volna jönnie, akkor éjszaka is mennem kellett pisilni és pozi lett a tesztem! Drukkolok nektek!
5 hetes km
A gyakori vizelési inger nem 5-6 nappal a nemvárt előtt terhességi tünet, hanem egy-két héttel utána, amikor a megnövekedett méh előrefelé ránehezedik a húgyhólyagra, és nyomja. A nemvárt előtt a méh normális méretű, a vizelési inger a szokásos menszesz előtti sűrűségű.
Sajnos a nemvárt előtt nemigen lehet semmiből sem terhességre következtetni, egyedül abból, ha az ébredési görbe trifázisos.
22h
Kedves 22 hetes:
Kösz,így legalább nem élem akkor bele magam.
A hőm nem trifázisos.Pé előtt össze-visszaság,pé után is csak naponta 1-1,5 fokot melkedett.Igaz,hogy 37,de erre nem adok.
Elkeseredtem:((((
Hát, nemtom, nekem ez a 4. terhességem, talán az elsőknél igaz, hogy csak később nő a méh, nekem a 3. nál is már hamar látszott a pocakom, ergo hamarabb jött az inger is. Szóval mindenkinek más, ne keseredj el, kérdező!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!