Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A sűrű pisilési inger--felfázá...

A sűrű pisilési inger--felfázás, betegség nélküli--mindíg azt jelzi, hogy meg fog jönni? Vagy lehet terhességi tünet is?

Figyelt kérdés
Luteális szakasz felénél tartok.Vagy ez is pms tünet?
2009. dec. 9. 11:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ja, és 22 hetesnek: nem minden terhes görbe trifázisos!!!
2009. dec. 9. 12:29
 12/31 A kérdező kommentje:

Ha most összejönne,ez lenne a 3-ik baba.:)

4 napja 37 a hőm.

Sűrűn járok még mindíg pisilni...

2009. dec. 11. 13:21
 13/31 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy ezt irom,de sztem nem baba.Én is menszesz előtt sokat járok pisilni.De ha 17-18-ra nem várod,akkor ennyivel előtte még nem is érezhetnéd.
2009. dec. 11. 13:52
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem bizos,hogy 17-18 a nemvárt napja.Én abból indulok ki,hogy hány napos volt a leghosszabb ciklusom.

Ha meg az átlagot nézem,akkor most vasárnap.

Minden esetre jobb ha nem élem bele magam--igazad van--,inkább csalódjak kellemesen,nem igaz?

2009. dec. 11. 15:12
 15/31 anonim ***** válasza:

12:29-nek:

ezt írtam: "Sajnos a nemvárt előtt nemigen lehet semmiből sem terhességre következtetni, egyedül abból, ha az ébredési görbe trifázisos." Ebben szó sincs arról, hogy minden terhességi görbe trifázisos lenne. Az enyém se volt az. Csupán azt írtam le, mégpedig szó szerint, hogy a nemvárt előtt egyedül AKKOR lehet terhességre következtetni, HA a görbe trifázisos. Másból sajnos nem.

Kedves kérdező: nem baj, ha a hőd csak lassan emelkedett, naponta egy tizedfokot. Ez teljesen normális. Írtad, hogy a luteális szakasz felénél tartasz. Ezek szerint tudod, mikor volt ovulációd? Mert ha ezt tudod, meg azt is, hogy milyen hosszú szokott lenni a luteális szakaszod, akkor ebből ki tudod számolni, hogy pontosan mikorra ne várd.

Ha van előző havi és ehavi görbéd, szívesen segítek.

2009. dec. 11. 16:01
 16/31 anonim ***** válasza:

Sűrű pisilési inger lehet a terhesség jele. Mert terhességkor az egyik hormontól nagyobb lesz a vese vérellátottsága, emiatt sokszor teli lesz a hólyag. Bocsi, hogy nem vagyok pontos a hormonnal kapcsolatban.

Amúgy meg nekem is azt mondták peteérés előtt egy jó héttel nem lehetek babás...és lám tévedtek.:-) Mindenkinél másképp jelentkeznek a tünetek. Drukkolok Neked!:-)

2009. dec. 11. 16:19
 17/31 A kérdező kommentje:

Ezek az utolsó 3 havi görbéim:

szept 23-tól okt 18ig:

[link]

okt.19-től nov.17-ig:

[link]

nov.18-tól

[link]

A mostani ciklusomban a tegnapi naptól szednem kell Duphastont,mert a doki szerint leesett a hormon szintem ezért volt a pici vérzés.

10 napig kell szedni.

Segítesz?Vagy valaki megírná most akkor mikorra ne várjam?

Köszönöm szépen!

2009. dec. 11. 16:27
 18/31 anonim ***** válasza:

Tyű.

Októberben 11 napos volt a luteális fázisod. Novemberben 15 nap. Ez teljesen ellentmond mindannak, amit erről eddig olvastam, tanultam.

Most azt írod, hogy Duphastont szedsz. Ebben progeszteron van, terheségmegtar hormon, ez nyomja fel a hődet. Azaz a hőgörbédre most nem támaszkodhatsz, mert a gyógyszer miatt magas.

Ebben a hónapban a legjobb számítások szerint is a 14. ciklusnapodon volt ovulációd. Ha ehhez hozzáadjuk a 15 napos hosszabbik luteális fázisodat (a biztonság kedvéért), akkor a mostani ciklusod 29 naposra jön ki. Ezek szerint 6 nap múlva már késésben leszel. Akkor már esetleg tesztelhetsz is.

Mindenképpen tesztelj, meilőtt abbahagyod a gyógyszert. ha ugyanis terhes maradsz, akkor tovább kell szedned, nehogy elmenjen a baba.

2009. dec. 11. 16:45
 19/31 anonim ***** válasza:
Ja, az még lemaradt, hogy rosszabb esetben csak a 17. ciklusnapodon ovuláltál, ez esetben a ciklusod várhatóan 32 napos lesz, és 9 nap múlva leszel késésben.
2009. dec. 11. 16:47
 20/31 A kérdező kommentje:

ANNYIRA ARANYOS VAGY kEDVES uTOLSÓ--ÉS ELŐTTI:),HOGY SEGÍTESZ NEKEM!

A mostani tüszőrepim a 16-ik cn-on volt,hüvelyi uh. is láttam.

Én bízom a dokiban és a gyógyszerben.Még nem szedtem ilyen hormontartalmú gyógyszert,és semmi mást.

Lehet ez volt idáig a gond ,hogy nem sikerült esetleg?

Most még nem késő,hogy elkezdetem szedni?Hatni fog?

Szóval addig ne hagyjam abba amíg nem tesztelek +?Mert sokan írják,hogy van olyan "babaváró"akinek már 3-5 napja is késik és -- a tesztje.Mi van ha én is így járok,késik,--lesz a tesztem.Mit tehetek?

És ha ne sikerült?Meddig szedjem?10 napig?

Köszönöm a segítséget,és elnézést a sok kérdésért!

2009. dec. 11. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!