Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhességi/beágyazódási...

Lehet terhességi/beágyazódási tünet herpesz?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem volt herpeszem, viszont tegnap-ma három is kijött egyszerre, és nagyon kellemetlen. 8-án volt peteérésem, ha minden igaz, ahhoz képest korai lenne tünetekről beszélni, nem? Ha igen, mi mástól jöhet ki annyi év után először, mikor nem jártam előtte napokig sehol, csak sétálni, és páromnak sem volt sose herpesze?
2014. febr. 13. 16:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Olvastam egy kérdésnél, hogy másnak is volt hasonló, hogy herpesze lett mielőtt kiderült, hogy babát vár, pedig nem volt korábban... Ezért kérdezem.
2014. febr. 13. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez beágyazódási tünet lenne...

Valószínű legyengült az immunrendszered valami miatt, és ezért jött ki rajtad egyszerre több is. Vagy idegen helyen ittál pohárból, és így elkaptad. Nekem is életemben csak 2-szer volt herpeszem, pedig 30 éves vagyok.

2014. febr. 13. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha valamelyik, akkor előbbi, ugyanis amint írtam, előtte utoljára egy hete voltam közösségben, és ott sem ittam senki után.
2014. febr. 13. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
na ez érdekes, mert nekem most múlt el a herpeszem ...pár napja jött ki...hamar elmúlt Aciclovir AL krémet kentem rá...a lényeg holnapra nem várom.....
2014. febr. 13. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem tünet.

Mivel a herpeszvírust elég egyszer az életben elkapni, így bármikor ha az embernek legyengül az immunrendszere, akkor kijöhet a herpesz.

Ettől függetlenül lehetsz persze terhes, de ez nem terhességi tünet, semmi köze hozzá.

Vegyél herpesz elleni kenőcsöt és erősítsd az immunrendszered.

2014. febr. 13. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt értem, nem közvetlen tünetként gondoltam rá, csak pont azért, mert tudom, hogy a legyengült immunrendszerrel jön ki, ezért jön ki sokszor a terhesség alatt (és nekem nem jött még ki eddig sosem, pedig sok hosszú betegeskedésem is volt, legutóbb októberben). Érdekes, majd persze egy hét múlva kiderül.:)
2014. febr. 13. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Herpeszesek! Lett baba? Nekem 4 jött ki a héten, szerdára nem várom!
2015. febr. 7. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Most engem is nagyon érdekelne!!!😊

Remélem, igen!😄

2022. máj. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!