Szédülés lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Villanásszerű, pillanatnyi, naponta többször.2014. febr. 6. 18:02
1/8 anonim válasza:
akár lehet, de bármi más is lehet tehát ne éld bele magad.
2/8 anonim válasza:
Lehet is éppen, de általában mire bármilyen tünet jelentkezik, ami összefüggésben van a terhességgel, addigra nagyjából már a vérzés is kimarad.
De a szédülés még ezer másik dolog miatt lehet. Vérnyomásprobléma, vírusos fertőzés, gyengeség, kimerültség, stb...
Ha nem jött meg vagy nem jön meg a vérzésed, vagy ha meg is jött, de a szokásostól eltérő volt, akkor csinálj tesztet mindenképp.
3/8 anonim válasza:
lehet, vagy lehet migrén, esetleg front is. Ma nagyon erős front van minden ismerősöm mondta hogy fáj a feje, kába, szédül, stb. Én is fejfájással keltem.
4/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap fejfájást követően hánytam is. Nem vírus, mert azóta jól vagyok.
2014. febr. 6. 18:21
5/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen tünetem, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de nekem össze visszák a ciklusaim.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is össze-vissza van, mindig több, mint 28 nap. Legutóbb azonban pont 28 napra jött meg, most ezzel számolva hétfőre esedékes.
2014. febr. 6. 19:13
8/8 anonim válasza:
időjárás, egészségtelen v rendszertelen kajálás, alacsony vérnyomás, alacsony vércukorszint, kávé, vízhiány, kezdődő betegség, túl sok v tul kevés alvás, a sport hiánya,... bármi lehet. 9. hetes terhes vagyok, alacsony vércukorral és vérnyomással, és igy is csak 6. héttől szédülök különösebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!