Migrénszerű fejfájás volt valakinél terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Hányás is kísérte a fájdalmat. Nem vírus, mert egyéb panaszom nincs, emésztőrendszerem is rendben.2014. febr. 3. 18:49
1/8 anonim válasza:
Nälam az elsö trimeszerben nagyon sokszor es elegge erös.
Hänyäs nem kiserte.
2/8 A kérdező kommentje:
Sosem voltam hányós, fejem is csak nagy ritkán szokott fájni. Tegnap nagy volt az ijedelem, azt hittem, benyeltem valami vírust, de ma már teljesen jól vagyok.
2014. febr. 3. 18:55
3/8 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek az első 3 hónapban végig volt, már felkelni se nagyon bírt:-(
4/8 anonim válasza:
Szinte soha nem fájt a fejem, a 10. hét körül két migrénszerű epizódom is volt. Két nap konstans őrjítő fájdalom után felhívtam az orvost, hogy vagy ő mond gyógyszert, vagy én választok találomra - kiderült, hogy Algopyrint bevehettem volna korábban is, attól elmúlt.
5/8 anonim válasza:
Épp akkor volt migrénem, amelyik nap teszteltem. Vettem a patikában a tesztet, mondtam a gyógyszerésznek, hogy adjon gyógyszert, amit terhesség esetén is lehet szedni. De nálam val.szeg az akkor bejövő melegfront volt a tettes.
6/8 anonim válasza:
Ah, nekem meg a 12. hét után jelenkezett hetente többször. Épp most is tombol már tegnap óta.
7/8 anonim válasza:
az első 3-4 hónap a migrénről szólt, iszonyú volt, alig tudtam dolgozni miatta, néha napokig nem másztam ki az ágyból :(
8/8 A kérdező kommentje:
Erre nagyon kíváncsi leszek, mert a mensesem egy hét múlva esedékes. Nem hiszem, hogy állapotos vagyok, de ki tudja...
2014. febr. 4. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!