Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek csak szellemcsíkok?...

Ezek csak szellemcsíkok? Facelle és Egens teszt.

Figyelt kérdés

Ma a 28.-ik napon vagyok, és vagy 28, vagy maximum 31 naposak a ciklusaim. Mind a kettő ma reggeli...

Előre is köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 12. 11:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
talan mintha ott lenne, de most mar egyfajta tesztel probalkozz, vagy meg ket napot varj. Szoritok!
2014. febr. 14. 10:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg a hétvégén, csinàlok digitàlis tesztet.
2014. febr. 14. 10:55
 23/31 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli tesztem. Màr nem tudom mit gondoljak...

2014. febr. 16. 21:11
 24/31 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de én úgy látom, bár van ott egy csík, de az szürke, száradási lehet, rózsaszínű csík nincs, vagy kéket kellene látni? Akkor még pozitív is lehet. Csajok, segítsetek! :)

Remélem kéket kellene látnom. ;)

2014. febr. 16. 22:11
 25/31 A kérdező kommentje:

Igen, kéknek kellene lennie. Átszerkesztettem a képet, csak tegnap telefonról töltöttem fel...

[link]

2014. febr. 17. 06:07
 26/31 anonim ***** válasza:

Legalább tudom, hogy ez a sokadik kérdésed...

De, mi lenne, ha inkább másfajtát csinálnál ahelyett, hogy ezt a ....szerkesztgeted?

2014. febr. 17. 07:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Nah, ha kék kell legyen, akkor sztem halvány pozitív, de menj el orvoshoz, egy vérvétel rögtön pontot tesz az ügy végére, anno én is így voltam, vagyis nekem nem látszott uh még, de volt tesztem jól látható... A hcg vérvétel megmutatta, ha van baba, igaz nem maradhatott velünk, de nálam akkor így volt.

Sok sikert, majd írd meg mi újság! :)

2014. febr. 17. 07:28
 28/31 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti válaszolónak... Ezt a kérdést napokkal ezelőtt írtam ki, és igen, tegnap tettem fel még egyet. Nem mindenki olvas vissza napokkal későbbre. Egyébként meg rengeteg olyan kérdés volt már itt, ahol nem tudod meg a folytatást, én gondoltam befejezem a történetem. Amúgy meg teljesen mindegy milyen tesztet csinálok, mert mindegyiken halványan ott a vonal. Mivel nem erősödik valószínűleg nem baba van a háttérben, hanem valami egyéb baj van. Hallottam és olvastam is, hogy az LH hormonra is reagálhatnak a HCG tesztek, nálam biztosan ez történt. Gondolom ez nem normális állapot, így megyek és kivizsgáltatom magam.
2014. febr. 17. 07:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges a doki, ha megjön a menstruációd. Ezek mind negatív tesztek voltak, kivéve a szerkesztettet, de mivel abba belepiszkáltál, bármi történhetett vele.
2014. febr. 17. 12:16
 30/31 mandiga ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha esetleg még jársz errefelé, és olvasod, akkor mi lett a történet vége?

Sok halvány pozi teszt, baba nincs. Voltál ezzel orvosnál?

2016. febr. 8. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!