Ezek csak szellemcsíkok? Facelle és Egens teszt.
Ma a 28.-ik napon vagyok, és vagy 28, vagy maximum 31 naposak a ciklusaim. Mind a kettő ma reggeli...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez a ma reggeli tesztem. Màr nem tudom mit gondoljak...
Sajnálom, de én úgy látom, bár van ott egy csík, de az szürke, száradási lehet, rózsaszínű csík nincs, vagy kéket kellene látni? Akkor még pozitív is lehet. Csajok, segítsetek! :)
Remélem kéket kellene látnom. ;)
Igen, kéknek kellene lennie. Átszerkesztettem a képet, csak tegnap telefonról töltöttem fel...
Legalább tudom, hogy ez a sokadik kérdésed...
De, mi lenne, ha inkább másfajtát csinálnál ahelyett, hogy ezt a ....szerkesztgeted?
Nah, ha kék kell legyen, akkor sztem halvány pozitív, de menj el orvoshoz, egy vérvétel rögtön pontot tesz az ügy végére, anno én is így voltam, vagyis nekem nem látszott uh még, de volt tesztem jól látható... A hcg vérvétel megmutatta, ha van baba, igaz nem maradhatott velünk, de nálam akkor így volt.
Sok sikert, majd írd meg mi újság! :)
Kedves kérdező.
Ha esetleg még jársz errefelé, és olvasod, akkor mi lett a történet vége?
Sok halvány pozi teszt, baba nincs. Voltál ezzel orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!