Ezek csak szellemcsíkok? Facelle és Egens teszt.
Ma a 28.-ik napon vagyok, és vagy 28, vagy maximum 31 naposak a ciklusaim. Mind a kettő ma reggeli...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha nagyon akarok, akkor a másodikon és a harmadikon látok valamit, de egyébként az ilyet én még simán kidobnám azzal, hogy negatív.
Két nap múlva ismételj!
Az első képen én semmit sem látok, egy teljesen negatív teszt
A második kép értékelhetetlen a tükröződés miatt
A harmadik viszont halvány pozitív szerintem , nem szellemcsík
Nálam anno nem ilyen volt a halvány pozi, de nem tudom... Csinálj holnap is egyet.
Jah, és szellemcsíkos nem lesz a behatási időn belül, utána pedig már ne nézegesd, mert nem ad helyes eredményt, az igazi pozi kijön azon az időn belül, ahogy kell, előbb is.
Az első két képen ugyanaz a teszt van, a borítás nélküli képen még időn belül fotóztam. Szabad szemmel már akkor is láttam valamit, de konkrétan akkor látszódott jobban, mikor megszáradt. A második kép már száradás után készült, és már rajta van a borítás. Nem tudom miért fordította el a képet mikor feltöltöttem... Egyébként azon a részen, ahol nincs a tükröződés ott van a halványka vonal.
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen ismételni fogok, vannak még tesztjeim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!