Facelle teszt halvány pozitív? + (KÉP)!
Én annak látom, negatívja is látszik. Remélem napok múlva erősebb lesz. Hőm reggel: 37.3.
Képek:
Ciklus 17. napján vagyok. Mielőtt "hülyének" néznétek, valószínű, hogy menses előtt foganhatott, mert kevesebb volt a szokásosnál, + néhány napja barnázás, alhas puffadás.
Meglátjuk, mi lesz....
Valamit, mintha lehetne látni, de nem lehet, hogy eléggé elázott? Furán néz ki. Ha meg menszes előtt megfogant volna, akkor már szex után minimum a 17. napon lehetsz, akkor erős pozitívnak kellene lennie.
Nekem szex után 10-11 napon volt ilyen halvány, mutatom a képet a felső a 14. napon szex után, az alsó 17. napon.
A beágyazódási idő: 10-14 nap, kinek hogy, + mindenkinek máshogy mutatja, van akinek még 10 hetes korában sem volt olyan erős a teszt csík, mint a controll csík.
Mindegy. Én élőben jobban látom. Nem ázott el egyáltalán, néhány napja ugyanilyet, ugyanannyi ideig tartottam a vizeletben, és totál negatív volt.
Figyelj, nem hiszem, de ki tudja! Én csak azért tippelek menses előtti napokra, mert feleannyi volt a menses mennyisége, mint máskor.
De ez csak tipp. 100%-ban nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!