Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ott van? Nincs ott? Tudom, ha...

Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.

Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)

Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)

2013. dec. 13. 09:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon halvány, de ott van :-)
2013. dec. 13. 09:52
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondoltam reggel rápróbálok, ez lett belőle, persze tudom ez még nem jelent semmit... :) de mégis..... :)
2013. dec. 13. 09:55
 3/31 anonim ***** válasza:
Én semmit nem látok, várd meg a mensid napját.
2013. dec. 13. 10:06
 4/31 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet. Nem egyértelmű, hogy pozitív. Várj keddig és meglátjuk. :-) Drukkolok!
2013. dec. 13. 10:08
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Mindenképp az a tuti jel, ha nem jön meg, tudom :)
2013. dec. 13. 10:10
 6/31 anonim ***** válasza:
En nem latok semmit.:-(
2013. dec. 13. 11:13
 7/31 anonim ***** válasza:
Szia! Én látni vélem! :) Azért csinálj majd még egyet!
2013. dec. 13. 11:43
 8/31 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Együtt érzek veled, nekem van 3 talán ennél is halványabb tesztem olyan mintha a második csíknak csak a helye lenne ott vagy csak a két széle :( Szintén ha megvakulok akkor látom.

A tiéden én viszont ha halványan is de látom. Drukkolok :)

2013. dec. 13. 11:53
 9/31 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk! :-) keddre várom én is azaz nem várom és tegnap reggel én is ilyet teszteltem.Drukkolok neked, hogy baba legyen a dologban.
2013. dec. 13. 12:25
 10/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Kedves utolsó kettő válaszoló. Drukkolok nektek.

Ha van kedvetek majd írjátok meg erősödött-e a teszt. Én is jelentkezem ha lett másik, erősebb tesztem. :)

2013. dec. 13. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!