Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?
Figyelt kérdés
Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.
Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)
Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)
2013. dec. 13. 09:50
2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondoltam reggel rápróbálok, ez lett belőle, persze tudom ez még nem jelent semmit... :) de mégis..... :)
2013. dec. 13. 09:55
3/31 anonim válasza:
Én semmit nem látok, várd meg a mensid napját.
4/31 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet. Nem egyértelmű, hogy pozitív. Várj keddig és meglátjuk. :-) Drukkolok!
5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Mindenképp az a tuti jel, ha nem jön meg, tudom :)
2013. dec. 13. 10:10
7/31 anonim válasza:
Szia! Én látni vélem! :) Azért csinálj majd még egyet!
8/31 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Együtt érzek veled, nekem van 3 talán ennél is halványabb tesztem olyan mintha a második csíknak csak a helye lenne ott vagy csak a két széle :( Szintén ha megvakulok akkor látom.
A tiéden én viszont ha halványan is de látom. Drukkolok :)
9/31 anonim válasza:
Egy cipőben járunk! :-) keddre várom én is azaz nem várom és tegnap reggel én is ilyet teszteltem.Drukkolok neked, hogy baba legyen a dologban.
10/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Kedves utolsó kettő válaszoló. Drukkolok nektek.
Ha van kedvetek majd írjátok meg erősödött-e a teszt. Én is jelentkezem ha lett másik, erősebb tesztem. :)
2013. dec. 13. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!