Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ott van? Nincs ott? Tudom, ha...

Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.

Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)

Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)

2013. dec. 13. 09:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!úgy látom ez egy ilyen nap!Nekem is van egy ilyenem,tegnapról és máról.Annyi csak a kérdésem,hogy egyből láttad a 2.csíkot vagy ahogy száradni kezdett 1-2 perc alatt?

Az az érdekes,hogy sokan írják ez a teszt időn túl sokszor ad pozitív halvány csíkot,de nekem eddig,ha nem voltam babás sosem jött ki semmilyen halovány 2.csík később...!

2013. dec. 13. 13:04
 12/31 anonim válasza:
Én az elsőn látom :) , de a másodikon nem... :( De, szerintem, ha már egyiken látni egy picit is, akkor az már ott van... Nem minden teszt egyforma érzékeny.
2013. dec. 13. 13:05
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

kedves 11-es! Nem, nekem sem jött ki máskor csík (sem száradási, sem semmi)

A lányomnál is ilyen volt, és napról napra erősebb lett.

Nem élem bele magam, de eddig (tegnap-tegnapelőtt) a második csík helye hófehér volt, most pedig ott van, akármi is az.

Szóval drukkolok. Majd jelentkezz :)

2013. dec. 13. 13:12
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem rögtön látszott, de időn belül volt.

Rögtön nekem akkor látszott, amikor már kb. 7hetes voltam. Addig mindig várni kellett 1-2-3 percet.

2013. dec. 13. 13:14
 15/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pozi, halkan gratulálok:)
2013. dec. 13. 14:11
 16/31 anonim ***** válasza:
Én is látom, bár tényleg halovány még, ami nem is csoda, hisz elég korán teszteltél az elmondottak alapján! Nagyon drukkolok!!!!
2013. dec. 13. 14:32
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is. Remélem úgy lesz :) ;)
2013. dec. 13. 14:33
 18/31 anonim ***** válasza:

Én is látom, bár nagyon halvány. Nagyon drukkolok!

(Amúgy nekem sem volt soha pozitív tesztem, csak akkor ha terhes voltam... Szellemcsíkról hallottam már, de az másképp néz ki.) Várjuk a fejleményeket!

9 hkm.

2013. dec. 13. 14:36
 19/31 anonim ***** válasza:
Én is keddre nem várom, s én is ma csináltam egy tesztet, de sajna nekem tök fehér..:( De még nagyon reménykedek! :) De az első terhességemnél nekem is ilyen volt az első teszt, s bőven 10 perc után láttam meg, s akkor elvileg nem értékelhető. 2 nap múlva full erős volt a második csík is. Úgyhogy drukkolok!
2013. dec. 13. 15:05
 20/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen !

Én is drukkolok neked, ha van kedved majd írd meg, hogy alakulnak a dolgok! :)

2013. dec. 13. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!