Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?
Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.
Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)
Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)
kedves kérdező!úgy látom ez egy ilyen nap!Nekem is van egy ilyenem,tegnapról és máról.Annyi csak a kérdésem,hogy egyből láttad a 2.csíkot vagy ahogy száradni kezdett 1-2 perc alatt?
Az az érdekes,hogy sokan írják ez a teszt időn túl sokszor ad pozitív halvány csíkot,de nekem eddig,ha nem voltam babás sosem jött ki semmilyen halovány 2.csík később...!
Köszönöm :)
kedves 11-es! Nem, nekem sem jött ki máskor csík (sem száradási, sem semmi)
A lányomnál is ilyen volt, és napról napra erősebb lett.
Nem élem bele magam, de eddig (tegnap-tegnapelőtt) a második csík helye hófehér volt, most pedig ott van, akármi is az.
Szóval drukkolok. Majd jelentkezz :)
Nem rögtön látszott, de időn belül volt.
Rögtön nekem akkor látszott, amikor már kb. 7hetes voltam. Addig mindig várni kellett 1-2-3 percet.
Én is látom, bár nagyon halvány. Nagyon drukkolok!
(Amúgy nekem sem volt soha pozitív tesztem, csak akkor ha terhes voltam... Szellemcsíkról hallottam már, de az másképp néz ki.) Várjuk a fejleményeket!
9 hkm.
Köszönöm szépen !
Én is drukkolok neked, ha van kedved majd írd meg, hogy alakulnak a dolgok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!