Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ott van? Nincs ott? Tudom, ha...

Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.

Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)

Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)

2013. dec. 13. 09:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Remélem baba lesz! Ma és tegnap már nekem is ilyen tesztjeim voltak, kíváncsi vagyok! Majd írd meg légy szíves mi lett! Nekem szerdán lenne esedékes... Hajrá! :)
2013. dec. 13. 21:57
 22/31 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Nekem a mai ilyen lett:

[link]

2013. dec. 13. 22:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Haloványka de ott van :) Ha döntöm a monitort egy picit, sokkal jobban látszik :) ;)
2013. dec. 13. 22:39
 24/31 anonim ***** válasza:

Halvány csík is csík!!!! Lényeg, hogy erősödjön. Két nap múlva tesztelj újra,remélem erősebb lesz. Drukkolok! 37 hkm

/vetélésemkor nem erősödött, de akkor nem is figyeltem fel rá, hogy egy kövi teszt halványabb lett az előzőnél...aztán mostani várandósságomnál napról napra erősebb lett...ezt kívánom neked is/:)

2013. dec. 14. 23:25
 25/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Te csináltál tesztet? Mi a helyzet veled? Én tegnap xepilt csináltam, de szerintem full negatív lett. Nem is vettem egyelőre tesztet sem, mert akkor biztosan elhasználnám. Legközelebb csak akkor próbálom meg, ha már késik. (utolsó előtti voltam)
2013. dec. 15. 07:55
 26/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm a kedves biztatásokat mindenkinek. Nekem sajnos ma reggel megjött :(

Szóval az csak "szellemcsíkocska" volt.

Új hónap, új remény. A kistesóért mindent :)

Drukkolok mindenkinek.

2013. dec. 15. 10:40
 27/31 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

sajnálom!

Nekem még nem jött meg,de meg fog,mert a tesztem nem lett erősebb csíkos és görcsölök nagyon.

2013. dec. 15. 14:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Sajnálom! Nagyon drukkolok, ne add fel. Új hónap új remények! :)

Nagyon szurkolok mindenkinek aki még reménykedik!!

2013. dec. 15. 16:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Remélem minél hamarabb sikerül neked is! Én is nagyon szeretnék babát! Nekem ugye szerdán lenne esedékes, valószínűleg meg is jön, már nem is reménykedek... Talán legközelebb...
2013. dec. 15. 19:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Háát,sajna engem sokszor csaptak be ezek a tesztek...drukkolok h ne így legyen
2013. dec. 15. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!