Ott van? Nincs ott? Tudom, ha ott van pár nap erősebb lesz! De ti mégis mit láttok?
Kedden kellene megjönni a nem vártnak. Mellem nagyon duzzadt, és fáj ez nem szokott így lenni.
Már van egy lányom, aki ugyan így indult, haloványka "ha megvakulok akkor látom" teszttel. :)
Ti látjátok amit én? (be is nyilaztam)
Utolsó vagyok! Nekem a mai ilyen lett:
Halvány csík is csík!!!! Lényeg, hogy erősödjön. Két nap múlva tesztelj újra,remélem erősebb lesz. Drukkolok! 37 hkm
/vetélésemkor nem erősödött, de akkor nem is figyeltem fel rá, hogy egy kövi teszt halványabb lett az előzőnél...aztán mostani várandósságomnál napról napra erősebb lett...ezt kívánom neked is/:)
Sziasztok. Köszönöm a kedves biztatásokat mindenkinek. Nekem sajnos ma reggel megjött :(
Szóval az csak "szellemcsíkocska" volt.
Új hónap, új remény. A kistesóért mindent :)
Drukkolok mindenkinek.
11-es vagyok.
sajnálom!
Nekem még nem jött meg,de meg fog,mert a tesztem nem lett erősebb csíkos és görcsölök nagyon.
Kedves kérdező! Sajnálom! Nagyon drukkolok, ne add fel. Új hónap új remények! :)
Nagyon szurkolok mindenkinek aki még reménykedik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!