Áttennétek ezt a képet negatívba?
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Késik a menszim, és nem bírtam megállni hogy ne teszteljek. Bár úgy látom hiábavaló volt.
2014. febr. 10. 13:08
11/14 anonim válasza:
Nekem először olyan halvány volt a teszt, hogy alig lehetett látni,viszont képen egyáltalán semmi nem látszódott! Szóval ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg a tesztet, drukkolok!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. febr. 10. 13:25
13/14 anonim válasza:
Én is negatívnak látom. De nekem is nem egy olyan tesztem volt már amit én szabad szemmel jól láttam, képen viszont semmi nem látszódott.
Amúgy ez gabriel teszt..nekem több hetes késésnél is negatív volt. Szerintem ez egy nagyon rossz teszt. Én inkább az x-epilt ajánlanám. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Még nem adom fel! Hátha! :)
2014. febr. 10. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!