Érdekel, hogy kell negatívba tenni a képet?
Tényleg lányok, csupa jó szándékból, csak leírom nektek a legegyszerűbb módját:
XP
1. paint-tel (minden windows-on van)megnyitod a képet
2. kép -> színek invertálása
WIN 7
1. megnyitod a képet paint-tel
2. jobb klikk -> színek inverálása
Szerintem ez a legeslegegyszerűbb módja. És tényleg, őszintén remélem, hogy van akinek ezzel segítettem!
Én is szívesen válaszolok, sőt remélem egyszer már én is láthatom pozitívnak azt a tesztet, és nem hiszek majd a szememnek!
Csak (lehet hogy ezt csak én érzem így) én szeretem tudni az ilyen dolgokat, hogy ne kelljen mást megkérnem rá (mármint az invertálást). Csak ezért írtam ki, csupa jószándékból tényleg. Én mélységesen együttérzek azokkal akik próbálkoznak, 3 éve nem jön össze a baba (bár ok is van rá sajnos)
WIN 7-el akárhogy is próbálom nem teszi át negatívba hiába jobb klikkezek...csak a képbe lesznek fehér pöttyök... ;)
Gondolom aki nem tudja mint pl most énse az teszi ki jobbára a képet. De szeretek tippelösözni..nem értem titeket ez miért zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!