Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már nagyon érdekel egy...

Most már nagyon érdekel egy kérdés. Az előbb itt olvasgattam, és jókat nevettem, meg sajnáltam is a nőket. A tesztet ha negatívba rakják, akkor látszik, vagy nem a 2. csík?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon mások a vélemények...és most már érdekel engem is, mert épp meg akartam kérni valakit, hogy tegye át negatívba, hogy megnézzem ott van e a második csíkocska...de így akkor, hát ki tudja mi az igazság...vélemények???
2013. okt. 9. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Én ezt az egész "hisztit" nem értem... Van 3 gyermekem, csináltam jópár tesztet az évek alatt. Basszus, ha az a teszt pozitív, akkor látványosan két csíkos és ott a gyerek. Ha egy csíkos, akkor nincsen gyerek. Ha nagyon szeretnénk, akkor se.
2013. okt. 9. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van már kis gyerekem, de nekem az egyik olyan tesztből lett, ami 1 óra múlva lett épp hogy látható....másnap doki, 5 hetes voltam már volt petezsák...csak ezt nem tudom hogy tényleg látszik e a csík...mert tegnap előtt megint teszteltem egy halványat...de most nem tudok orvoshoz menni, mert állandóan dolgozom..és ezért érdekelt volna...
2013. okt. 9. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is alig látható volt a csík már dobtam volna ki a tesztet, amikor erős napfényben gyanús lett. Nekem is 5 hetes volt. Utána csak poénból tesztelgettem mert kíváncsi voltam hogy mikor lesz erősebb a csík és kb 2 hónapos terhesen lett csak erős a csík. Szóval nem mindenkinek ugyanolyan.
2013. okt. 9. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ezeket a kérdéseket én sem értem. Én is csináltam már pár tesztet, de valahogy mindegyikről sikerült eldöntenem, hogy pozitív vagy sem. Ha nem egyértelmű, akkor aludni kell rá egyet, de inkább kettőt, és ismételni. Szerintem ennyi a kulcsa az egésznek. :)
2013. okt. 9. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor alszok párat, és újra tesztelek :)
2013. okt. 9. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyes válaszolónak üzenem,hogy azért nem érti(nem is értheti) ezt a "hisztit" mert van 3 gyereke,de tudod akinek mondjuk több éve nem sikerül ez a csoda,az minden apró reménysugárba belekapaszkodik...és ez íígy van az élet minden területén,legyen az akár család,betegség,bármi ami fontos nekünk,ezért vagyunk érző lények.Egyes,biztos neked is van olyan az életben amiért többet kellett küzdened...gondolkodj...és ne minősíts!Szép napot mindenkinek!
2013. okt. 15. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyet értek veled előző....akinek van már 3 az tutira nem érti ezt a hisztit...empátia zéró...szomorú
2013. dec. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!