1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ezt hiába is teszik neked át negatívba, attól ez még egy negatív terhességi teszt és az is marad.
A pozitív teszt szemmel láthatóan pozitív, nem kell se negatívba áttenni, se másoknak megmutatni, azt az ember egyértelműen látja.
Ha túl korán teszteltél, akkor azért negatív, de attól még lehetsz terhes.
De ha már mondjuk napok óta késik a vérzésed és úgy lett ilyen a teszt, akkor nem vagy terhes.
2/5 anonim válasza:
Szabad szemmel látsz rajta valamit? Én jól megnéztem, de negatívnak látom, bár elég sötét lett a kép :/
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen! Lassan 3 hete voltam együtt a férjemmel, a menstruációmnak 2 napja kellett volna megjönnie. Sajnos nem rendszeres, így ezt a napot is csak a ciklus.hu-ból "tudom". Semmi terhességre utaló tünetem nincs, a mellem érzékeny picit, de ez néha menszi előtt is szokott lenni.
2013. nov. 30. 13:51
4/5 A kérdező kommentje:
Igaz, ezt most délután csináltam, tehát nem reggeli vizeletből.
2013. nov. 30. 13:53
5/5 anonim válasza:
Elég rossz minőségű volt a képed, de megcsináltam. Nekem negatívnak tűnik, de lehet csak a rossz kép miatt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!