31/39 anonim válasza:
Szia!
21:10-es vagyok.
Baba lett, igen.
Aznap délelőtt látszott a csík, aztán másnap reggeli ez(azt hiszem 12-13nappal a fogantatás után):
Aztán azt hiszem teszteltem még párat, de mindent x-epillel. Szépen erősödött.
33/39 anonim válasza:
Igen!! Ez már tutira!!
GRATULÁLOK!!!!
34/39 anonim válasza:
Na ugye :) ezért mondtuk, hogy ugyanolyat csinálj, mint az első! Gratulálok :)
35/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. febr. 10. 20:20
36/39 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes orvoshoz menni?
Már nem emléxem!!
6 hetesen?
2014. febr. 10. 21:18
38/39 anonim válasza:
Én sem mentem még el orvoshoz, 2 nap múlva töltöm be az 5. hetet. Úgy gondoltm, hogy majd szerdához 2 hétre, február utolsó napjaiban mennék el, amikor betöltöttem a 7. hetemet, lehet hogy az még korai, de nem birok már most sem várni, de tudom, hogy szivhangja ugy sem lesz ezért próbálok türelmesnek lenni, remélem 7. hét múlva már lesz.
39/39 anonim válasza:
Szerintem 7 hetes korodig várj, annál előbb ne menj, mert nem biztos, hogy lesz szívhang. Mondjuk ha nem tankönyv szerinti időben fogant, akkor sem, biztos még, hogy lesz, ha van türelmed várd ki inkább a 8 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!