11/39 anonim válasza:
holnap csinalj reggel első vizeletből egyet.
De én nem ilyen teszteket hasznalnék.
12/39 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom ,de olyan rossz folyton megyek a Wc re mert olyan nedves érzésem van ,annyira szeretném ezt a babát!!
Milyen tesztet javasoljátok ami tuti!!
Köszönöm szépen Nikol voltam
2014. febr. 9. 19:12
13/39 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő pozítiv
14/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem csak viccelsz velem?
2014. febr. 9. 19:23
15/39 anonim válasza:
+++ mind! Nyugi a gabriel nem olyan erzekeny!
16/39 anonim válasza:
Teljesen jó az x-epil teszt, szinte bárhol kapható (drogéria, tesco, akármi), 2 db van a dobozban, 600 forint. Vagy a patikában szokott lenni Pregnasens, az 700-800 forint, szintén 2 darabos, engem az sem vert át soha, mikor pozi volt, akkor elég hamar is mutatta ráadásul. Ellenben a baromi drága predictor early negatívat mutatott, mikor terhes voltam. szerintem ugyanolyat vegyél, ami pozitív lett, azon látni fogod az erősödést. de az elsőnél nem csak, hogy van csík, hanem rózsaszín is, úgyhogy az tuti pozi!!! A másodiknál nem tudom, látom a csíkot, de szürkés, viszont a Gabriel nem olyan érzékeny, ezt sokan mondják.
17/39 anonim válasza:
En is latom a gabrielen is, halvanyan. Csinalj masfajta tesztet reggel.
18/39 A kérdező kommentje:
A nem olyan érzékeny azt jelenti nem mutatja ki előbb?
Akkor x epil veszek ,de csak délután tudok ,addig meg hátha megjön mert akkor már nem is kell!!!
2014. febr. 9. 19:52
19/39 anonim válasza:
Az első teszted elég egyértelmű pozitív, szép rózsaszín is, rendesen látszik annak ellenére, hogy homályos a kép, úgyhogy én nem gondolom, hogy meg fog jönni. Ne legyél ilyen, az a teszt egyértelműen pozitív!! Holnap vegyél még, majd meglátod, hogy nem hazudott!
20/39 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!