21/39 A kérdező kommentje:
De jó,én is igy akartam felrakni csak nem tudtam!
2014. febr. 9. 20:24
22/39 anonim válasza:
Én is pozitívnak látom.
Gabriel nekem nem mutatott semmit reggeli vizeletből, csak éppen én gondoltam, hogy ott van a 2. csík, aznap délelőtt az x-epil viszont szépen látható (azért nem erős) pozitív volt.
24/39 A kérdező kommentje:
Igen akartam irni hogy nem azért irtam igy hogy idézzem magam Ez full negatív igaz?
Hogyne szeretném 3. babynk lenne!!!
2014. febr. 9. 21:33
25/39 A kérdező kommentje:
Kedves 21.10 válaszoló és lett baba ugye?
Mikor lett erősebb a teszten a csíkjaid??
2014. febr. 9. 21:36
26/39 anonim válasza:
Es most belegzes- benn tart- kilegzes. :-) Holnap csinalsz meg egy tesztet vagy kettot. De most nyugodj meg mert a stressz hormonok nem egeszsegesek. Egyebkent nalam min2 pozitiv. Ugyan a Gabriel sokkal halvanyabb, de a teszt csikot is latom effekt nelkul is. :-)
27/39 A kérdező kommentje:
Igenis értettem!!!!
Ok köszönöm szépen!!
Hát sajna csak irtam délután tudok venni mert du utalják a Gyedemet remélem legalábbis!!!
Full idegbeteg vagyok én ilyen hülye vagyok!!
2014. febr. 9. 22:06
29/39 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nincs pénz ,majd du kapom az utalást!!
A maradék pénzeimet elköltöttem a tesztekre
2014. febr. 10. 10:10
30/39 anonim válasza:
Már többen is megírták neked az elmúlt 3 nap 3 kirakott kérdésedre, hogy ugyanazzal a típussal tesztelj, akkor mérvadó az erősödés. Két nem egyforma erősségű tesztet felesleges nézegetned, teljesen felhergelni magad már napok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!