Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakított együttléttel...

Megszakított együttléttel "védekezőktől" kérdezném: csúszott be baba? Mennyi idő után? Ha nem, mennyi ideje nem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 10:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Kb. fél év után estem teherbe.
2014. febr. 6. 10:41
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Nyolc éve védekezünk így, még sosem estem teherbe.
2014. febr. 6. 10:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nem para, ha jön, köszi :) Már van gyerekünk, és a jövőben szeretnénk is még :) csak még év vége felé gondoltuk... de addig már nem akarok tablettát szedni, a gumit kimondottan utáljuk mindketten. Ez akkor egy fél évig akár be is jöhetne... ha pedig nem, akkor jön a tesó. Érdekes, amiket írtok, hogy van, akinek azonnal gond,van, akinek évekig nem. Nem semmi. Akik évekig így "védekeztek": Milyen gyakran voltatok együtt, ha megkérdezhetem? Csak úgy kb.?
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi 7es fel evig "vedekeztunk" igy, egyszer sem csuszott be baba. Most eloszor ebben a honapban probaljuk elesben...remelem bejon:-) ja es szerintem szamit hogy a ffi mennyire ismeri a testet...
 15/28 anonim ***** válasza:
Nagyon valtozo gyakorisaggal... volt hogy naponta ketszer volt hogy egy honapban csak egyszer... nehez mondani ra altalanossagot... utolso voltam
2014. febr. 6. 10:46
 16/28 anonim ***** válasza:
62%

2,5 éves kapcsolatban heti kb. 2-3 együttlét mellett nem csúszott be.

2 éves távkapcsolatban havi 2-3 együttlét mellett szintén nem.

8 hónap után heti 3-4 együttlét mellett sikerült. Utólag mondta a párom hogy szerinte nem volt elég gyors. Terveztük amúgy babát csak nem ilyen hamar.

Lehet lepontozni hogy milyen felelotlenek voltunk, de legalább látszik belőle hogy az hogy évekig jól működik ez a módszer, nem jelent semmilyen garanciát.

Utólag már nem így csinalnam mert az első két kapcsolatból talán az egyik bírt volna el egy babát. A másikkal meg így vagy úgy de szívtam volna ha besikerül.

2014. febr. 6. 11:16
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Mi 7 évig védekeztünk megszakításos módszerrel, és egyszer sem csúszott be a baba. Miután már nem védekeztünk utána is 10 hónapot kellett várnunk mire összejött. Nekünk bevált, de hangsúlyoznám, hogy akár egyetlen alkalommal is besikerdhet a baba, a rendszer ugyanis nem 100%-os.
2014. febr. 6. 11:18
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Kb 5-6 év alatt 1x sem csúszott be baba.
2014. febr. 6. 11:53
 19/28 anonim ***** válasza:
7.5 év után sikerült így egy baba,de a férjem még mindig nem hiszi el.
2014. febr. 6. 11:59
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

5 évig védekeztünk így, nem lett baba(gyakori együttlétek mellett), mikor szerettünk volna és nem védekeztünk akkor lett.

Szerintem ha a férfi ismeri a testét, és bízol benne, és nem gond ha mégis becsúszik, akkor simán lehet vele védekezni. Egyébként a hőmérőzést ajánlom mellé, mert ahogy azzal teherbe tudnak esni (látszik a peteérés) úgy az ellenkezőjére is jó.

2014. febr. 6. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!