Ilyenkor ez mi lehet? A fogamzásgátló miatt vagy baba miatt lehet? Bőv. Lenn
Figyelt kérdés
A történetem a következő:
Novemberben abbahagytam a fogamzásgátlót. Azóta óvszerrel védekezünk. Decemberben és januárban is megjött, 28. 29. napra. Na és elmúlt a januári.. kb. 2-3x elkezdtük az együttlétet gumi nélkül, aztán felhelyeztük rövid idő múlva. A helyzet ott lett érdekes, amikor nagyjából a hónap vége fele 3-4 napig barnás folyásom (kicsit véres) volt. Nem pecsételés volt, hanem olyan rendes folyós (biztos értitek mire gondolok..), kisméretű tampont is kellett használnom, de nem telt meg.
Szóval nem tudom, hogy ez most a fogamzásgátló elhagyása miatt volt (decemberben nem volt) vagy besikerült egy kisbaba? Szerintetek? Most hétvégén kellene megjönnie. Mikor érdemes tesztelnem?
Egy kicsit félek.. Kérlek, segítsetek!
2014. febr. 5. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!