Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a fogamzásgátló...

Szerintetek a fogamzásgátló abbahagyása miatt késik már egy hete vagy kisbabám lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rengeteget olvastam a kérdésemmel kapcsolatban, de most mégis hozzátok fordulok! 3hónapja hagytam abba a fogamzásgátlóm szedését, azóta 2szer napra pontosan,28napra megjött, most a 3. -at várom, aug.1-jén volt az utolsó, így 29-én kellett volna érkeznie, de azóta sincs semmi! 30-án és 2-án is teszteltem, de negatív lett! Megszakításos módszerrel "védekeztünk", azért így, mert nem lenne gond a baba érkezése! Aug.15-én volt peteérésem, aznap és 17-én is éltünk nemi életet, de nekem a 17. -i sanszosabb, de azt viszont a tegnapi tesztnek ki kellett volna már mutatnia! 9. -re kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz, az asszisztenssel konzultáltam, aki azt mondta, hogy a tesztnek ki kellett volna mutatni, biztos a gyógyszer abbahagyása miatt van, mert van aki utana fél évig nem jön meg. (nagyon megnyugtatott. ) 7. napja késik! Örülnék, ha baby lenne, de nincs hányingerem, nem émelygek, a hasam egyik oldalon -ha nagyon kihúzom magam- furcsán, picit szúr, melleim érzékenyek, ja és előzőhéten egy pici barna folyásom volt 1napig, a mai napon pedig picit több a normál folyásnál! Két válaszoló írt már tegnap ugyanerre a bejegyzésemre, de szeretném, ha még többen megosztanátok velem a tapasztalataitokat!:) nagyon szépen köszönöm!!!

2013. szept. 4. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
valóban ki kellett volna mutatnia a tesztnek, de én a helyedben azért csinálnék holnap még egyet. azonnal ne várd az émelygést és hányingert, azok picit később jelentkeznek, de valakinél egyáltalán nem. például nekem nem volt semmi ilyesmi, szerencsére. a fogamzásgátló abbahagyása tényleg felborítja a rendet, szóval lehet, hogy csak késik. majd írd meg, hogy mi lett a vége!
2013. szept. 4. 07:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyobb arra az esély hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt késik. Biztos hogy volt pé-d? Miből gondolod hogy volt?
2013. szept. 4. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ahogy abbahagytam a fogamzàsgàtlót, egy pàr hónapig (talàn 3) rendesen 28 napra jött meg. Utàna pedig 35 naposra àlltak be a ciklusaim, vagyis 1 héttel tolódott el minden.
2013. szept. 4. 08:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy volt e pé-m, mert nem emlekszem konkretan, hogy hogy viselkedett a testem! Szerintetek mikor teszteljek legközelebb, hogy "biztosat" tudjak? Tudom, hogy a reggeli vizelet tartalmaz legtöbb HCG-t, de én rendszeresen felkelek hajnalban is pisilni! Csináljam meg hajnalban, vagy attól még a reggeli a legbiztosabb?
2013. szept. 4. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor az is lehet hogy később volt pé-d. Így nehéz megmondani mikor kellene tesztelned, de szerintem pár nap múlva reggeli elsőből, aztán ha az is negatív, úgyis mész orvoshoz, ha pozi, akkor viszont később kellene dokihoz menned.
2013. szept. 4. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja és ha hajnalban pisilsz, akkor szerintem az koncentráltabb mint a reggeli, tehát a hajnali pisivel kéne tesztelni.

Előző voltam

2013. szept. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!