A babát érezhetem?
Figyelt kérdés
Most léptünk a 15. hétbe a picimmel és tegnapelőtt és tegnap is a nap folyamán egyszer-kétszer olyan érzés volt a pocimban, mint amikor az idegszál "pattog" mondjuk a combunkban... remélem értitek :) csak sokkal gyengédebben...
Első babám amúgy, ezért nem tudom, hogy vajon Ő volt e már :)
(a poci egyébként már látszik)
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 5. 22:44
1/2 anonim válasza:
Lehet. 14. hét környékén éreztem nagyon finom mozgást a méhemben, amikor később erősebb lett, egyértelmű volt, hogy jól éreztem.
2/2 anonim válasza:
én már a 10. hét környékén éreztem ilyet és így utólag azt gondolom, hogy az még nem a baba volt. Most 18 hetes vagyok és már naponta érzem, hasonló ahhoz amit írsz, de mégis más. Inkább erős pulzálás, lüktetés és mindig más helyen, sokkal határozottabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!