Hölgyek, hozzáértők, lehet, hogy apuka leszek? :-)
Figyelt kérdés
A feleségemmel (ő 29 én 28) friss házasok vagyunk, előtte óvszerrel védekeztünk, a november hónap volt az első, amikor teljesen minden védekezés nélkül voltunk együtt, heti 3-4 alkalommal. November 4-én volt a feleségem utolsó mensijének az első napja, ma december 7-e van, és még semmi jele a mensinek, elvileg 3 napja késik. Azt mondja, hogy nem is nagyon érez semmit, hogy meg akarna jönni. Mit gondoltok, érdemes lenne tesztet csinálni? Az a baj, hogy mind a ketten nagyon szeretnénk babát, és én kicsit bele is éltem már magam ebbe a dologba, nem szeretnénk, ha nagy lenne a csalódás. Várjuk még 1-2 napot a teszttel? Megmondom őszintén túl vagyok már egy-két dolgon az életben, de még sosem izgultam ennyire...!
Köszi a válaszokat, és a biztatást, szerintem holnap tesztelünk. Sajnos a drágám nagyon félős, érzékeny kis nő, nem igazán tudja rábeszélni magát, hogy vegyen tesztet ("mert mi lesz, ha nem vagyok az") én meg nem szeretek vele "erélyeskedni" így hát akkor lesz teszt, ha már ő is úgy gondolja vagy szinte biztos az eredmény... Azért majd felírom, hogy mi lett.
2009. dec. 7. 16:02
12/25 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltunk egy tesztet, sajnos negatív lett. Nagyon elszomorodtam, és a mensi továbbra is késik.
2009. dec. 9. 07:31
13/25 anonim válasza:
Szerintem pár nap múlva ismételjétek meg a tesztelést. Ha még mindig nem jött meg a párodnak, akkor még van esélyetek!
Nagyon szorítok Nektek!!!
2009. dec. 9. 09:34
14/25 anonim válasza:
ne szomorkodj.nekem én tesztem lett negatív pedig már 6 hetes terhes voltam akkor.
2009. dec. 9. 10:02
15/25 anonim válasza:
Kedves Leendő Apuka!
A hcg valószínű még nem annyi a párod szervezetében,hogy az érzékeny teszt azt kimutatná.Sajnos azt kell írjam,hogy várjatok 1-2 napot,és eggeli vizeletből teszteljetek!Ha nem szokott a párodnak késni a mensije,akor ez már elég ok,arra,hogy nem jön meg--ne is jöjjön--:)
Ne azért csüggedjetek mert nem lett azonnal + a teszt,janem annak örüljetek hogy nem jött meg:)Csak pozítívan áljatok a dolghoz,mert a pozítív dolgok,pozitív eredményt hoznak!
Sok sikert,és babás karácsonyt!
2009. dec. 9. 10:39
16/25 anonim válasza:
Nem kell elszomorodni!Az én esetemben a teszt csak akkor mutatta ki, amikor már több, mint 6 hetes terhes voltam.És akkor is csak a reggeli vizeletből, és nagyon halvány, nem egyértelmű volt a csík.Pedig előtte hetekig minden nap teszteltem, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy nem vagyok az:)
Szóval még kis türelem, és írd meg a fejleményeket:)
2009. dec. 9. 10:59
17/25 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok. :-) 25 nanogrammos teszteket vettünk, ha jól értem, ez a nem annyira érzékeny változat (csak 25 feletti koncentrációt tud kimutatni). Pár nap múlva újra megnézzük, és próbálunk pozitívan hozzáállni... No meg a projektet addig is lehet folytatni... :-)
2009. dec. 9. 11:00
18/25 anonim válasza:
Aranyosak vagytok! Ne szomorkodjatok. Pár nap múlva újabb teszt, ha még mindig késik a mensi!
Szorítok!!!
2009. dec. 9. 13:22
19/25 anonim válasza:
Nos? Teszteltetek azóta?Mi az eredmény? Remélem apuka lettél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!