Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Életem első hőgörbéje! Hozzáér...

Életem első hőgörbéje! Hozzáértők Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Tavaly voltam hormon vizsgálaton,a prolktin szintem kicsit magas volt amire szedtem gyógszert(már nem)!A görbéből lehet látni v.mi hormon problémát?A fertility-n is vezetem,ott 16.-ra jelölte az ovut alacsonyabb coover line hővel!Köszönöm a segítséget előre is! [link]
2009. dec. 26. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ugrál a hőd. Az enyém is ugrált és erre az orvos azt mondta, hogy nem jó. A pé. előtti hő nem igazán számít. Pé után viszont emelkednie kell, ettől lehetsz biztos abban, hogy megtörtént az ovuláció. Igazán akkor lehetsz boldog, ha a nem várt menstruáció nem jön meg és utána is magasan marad a hőd. Na, én ennyit tudok erről. Szerintem olvasgasd a babatervezők otthona c. oldalt, ott nagyon sok fontos infot találsz és számtalan görbét is. Sok-sok sikert kívánok Neked!
2009. dec. 26. 16:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Hát igen az nem tetszik nekem sem,hogy annyira ugrál!Utsó két napban nem igazán tudtam mikor mérjem mert hajnalban mindkét nap felébredtem pisilni és akkor mértem így viszont nem annyit aludtam mint előtte!Néztem már a babát t.oldalt és ott is vannak eléggé cikk-cakkos görbék főleg a pajzsmirigy problémás alanyoké!Ennek nem örülök!
2009. dec. 26. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az enyém is ugrál, és azt hittem volt peteérésem, de most leesett a hőm... Úgy hogy nem tudom. De mondjuk én hónaljba mérem digitálissal. Egyik reggel megmértem a jobb honom alján és nagyon alacsony hőfokot mutatott, ezért megmértem a másikba és legalább 7 tized fokkal magasabb volt ott.... Úgy hogy lehet el fogom kezdeni következő hónapban nyelv alatt. Viszont nincs higanyos mérőm..

2009. dec. 26. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak: hónaljban nem mérd, semmi esetre sem. Az ráadásul duplán haszontalan, ha nem egy helyen méred...

Digitálissal nagyon jól lehet érni szájban is, nyelv alatt. de arra vigyázz, hog mindig az egyik oldalon mérd, és előtte ne igyál semmit, se hideget, se meleget. Akár fél fok eltérés is lehet a szád két oldala között - nekem legalábbis volt, amikor próbaképp megmértek egyszer-egyszer a másik oldalon is.

2009. dec. 26. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én, mikor felébredek nagyon korán pisilni, megmérem a hőmet és ha utána alszom még néhány órát, akkor felkelés előtt is megmérem. Ha túl nagy az eltérés, az átlagot írom be, ha kicsi a különbség, akkor a kettő közé lövöm be a beirandó hőt. Nem tudom, hogy jó-e ez így, de szerintem így nem lehet nagyot tévedni. A második hozzászólónak azt üzenem, hogy digitálissal kell mérni a nyelv alatt, legalább 5 percig. Az összes többi mérés csalóka.
2009. dec. 26. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Következő menszinél már így mérem. :)
2009. dec. 26. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csajok!Ma megint lett egy"cakk":)a görbémben!Mint a hullámvasút! [link]
2009. dec. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!