Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik nap volt peteérésem?...

Melyik nap volt peteérésem? Görbével! CSAK HOZZÁÉRTŐK! Tapasztaltaknak. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Én 18 cn re tippelek, így lecsúsztunk róla

Szerintetek?

Tegnap már csont száraz voltam

Vagy pár nappal korábban csak nem emelkedett a hőm?esetleg 14-15cn re gyanakszom még....

18cn i tr-ből tuti nem lesz baba:(((

2010. nov. 12. 12:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valamikor a 18. és 19. nap között. Általában ha elesik a hő, akkor érik a petesejt, és ha elindul felfelé, akkor reped a tüsző. Vagyis ha a párod kiskatonái elég gyorsak, akkor még elcsíphettétek a petét.
2010. nov. 12. 12:50
 2/15 A kérdező kommentje:

hát 18 cn este éztem a szurkát, így talán a 19 esti szexből sikerülhetett..

olyan mérges vagyok

végig tartottuk a 2 naponta szexet....

pont aznap lett volna esedékes megint a 2.napi szex...de kidögöltünk

franc esne a késői tr-be:(((

mérges vagyok:(((

2010. nov. 12. 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen az első v. nek igaza van ebből még lehet baba csak maradjon fennt a hő. Szerintem nem csúsztatok le csak mert kétnaponta meg egyszer 3. nap voltatok együtt.

Kb. 11-13 napig ha fennt van akkor lehet tesztelni.

2010. nov. 12. 12:53
 4/15 A kérdező kommentje:

a szurka az a kiszabadulást érezteti?vagy még azt hogy bent van és feszít

...mert akkor lehet mégiscsak jó lesz a 19cn nek, hogy azon a hajnalon szabadult ki

2010. nov. 12. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Nyugi szerintem minden oké akár baba is lehet, a tüszőben a petesejtet körbe veszi folyadék, amikor a tüsző kezd megrepedni akkor a folyadék kifolyik a tüszőből és a hasnyálkahártyádra folyik, ezért is csökken a belső hőd, innentől azaz a hőleeséstől számítva bármikor kibújhat a petesejted, lehet aznap, de általában egy-két nap múlva.
2010. nov. 12. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Még lehet baba nem kell elkeseredni de hidd el ha naponta többször megkérdezed akkor se leszünk okosabbak, Te meg nem leszel babásabb.

Drukkolok. Ilyeneken nem kell mérgelődni hogy miről maradtatok le. Majd amikor ugy számolod ki hogyfizikailag lehetetlen hogy sikerült a baba na akkor lesz pozitív a teszt.

2010. nov. 12. 12:56
 7/15 A kérdező kommentje:

tényleg???

de jó hogy ilyen részletesen leírjátok!!Most sokat tanulok tőletek!!!köszönöm!!!

én azt hittem az a jó ha a hőesés napján vagyunk együtt...

köszönöm, hogy ilyen részletesen elmagyarázzátok!

2010. nov. 12. 12:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Az is jó lehet ha hőleesés napján vagytok együtt mert van akinek még aznap kiszabadul de a dokim szerint az uh-os statisztika azt mutatja, hogy legtöbb nőnek hőleesés után egy két nap múlva szabadul csak ki. Úgy, hogy apára fel:)
2010. nov. 12. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy általában amikor elmúlik a petefészek fájdalom akkor már kiszabadult.
2010. nov. 12. 13:00
 10/15 A kérdező kommentje:

igen, az már elmúlt.....

mondom 18 cn este fájt általában akkor szoktunk szexelni

és ebből adódóan 19cn reggel szabadulhatott ki azóta nem fáj

2010. nov. 12. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!