Melyik nap volt peteérésem? Görbével! CSAK HOZZÁÉRTŐK! Tapasztaltaknak. Megnéznétek?
Sziasztok!
Én 18 cn re tippelek, így lecsúsztunk róla
Szerintetek?
Tegnap már csont száraz voltam
Vagy pár nappal korábban csak nem emelkedett a hőm?esetleg 14-15cn re gyanakszom még....
18cn i tr-ből tuti nem lesz baba:(((
hát 18 cn este éztem a szurkát, így talán a 19 esti szexből sikerülhetett..
olyan mérges vagyok
végig tartottuk a 2 naponta szexet....
pont aznap lett volna esedékes megint a 2.napi szex...de kidögöltünk
franc esne a késői tr-be:(((
mérges vagyok:(((
Igen az első v. nek igaza van ebből még lehet baba csak maradjon fennt a hő. Szerintem nem csúsztatok le csak mert kétnaponta meg egyszer 3. nap voltatok együtt.
Kb. 11-13 napig ha fennt van akkor lehet tesztelni.
a szurka az a kiszabadulást érezteti?vagy még azt hogy bent van és feszít
...mert akkor lehet mégiscsak jó lesz a 19cn nek, hogy azon a hajnalon szabadult ki
Még lehet baba nem kell elkeseredni de hidd el ha naponta többször megkérdezed akkor se leszünk okosabbak, Te meg nem leszel babásabb.
Drukkolok. Ilyeneken nem kell mérgelődni hogy miről maradtatok le. Majd amikor ugy számolod ki hogyfizikailag lehetetlen hogy sikerült a baba na akkor lesz pozitív a teszt.
tényleg???
de jó hogy ilyen részletesen leírjátok!!Most sokat tanulok tőletek!!!köszönöm!!!
én azt hittem az a jó ha a hőesés napján vagyunk együtt...
köszönöm, hogy ilyen részletesen elmagyarázzátok!
igen, az már elmúlt.....
mondom 18 cn este fájt általában akkor szoktunk szexelni
és ebből adódóan 19cn reggel szabadulhatott ki azóta nem fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!