Melyik nap volt peteérésem? Görbével! CSAK HOZZÁÉRTŐK! Tapasztaltaknak. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én 18 cn re tippelek, így lecsúsztunk róla
Szerintetek?
Tegnap már csont száraz voltam
Vagy pár nappal korábban csak nem emelkedett a hőm?esetleg 14-15cn re gyanakszom még....
18cn i tr-ből tuti nem lesz baba:(((
2010. nov. 12. 12:48
11/15 anonim válasza:
hőleesés előtti napokban is voltatok együtt az is jó lehet, meg az utána nap is!!! A kiskatonák ha jó a közeg jó pár napig elélnek és várják a petét, szóval ne parázz:))
12/15 A kérdező kommentje:
oké..oké....csak jobban is beletrafálhattunk volna
de most már mindegy
tenni már nem tudok ellene vagy érte
lesz ami lesz
2010. nov. 12. 13:38
13/15 anonim válasza:
Szia,Én a 14-15-re tippelek inkább.... tudok a többség nem így gondolja, de ha tegnap már csont száraz voltál... És a hő nem kezd el mindenkinek egyértelműen emelkedni rögtön. Ha pontosan mértél, akkor szerintem az is legalább annyira esélyes...szóval mind a kettő csak találgatás :) De drukkolunk!!!
14/15 A kérdező kommentje:
na hát nemtudom én sem
olyan össze vissza volt a méhszájam és a nyákom is..hiába nézegettem nem lettem okosabb, sőtt inkább összezavart
de azért köszi mindenkinek, a lényeg hogy ne jöjjön meg 14 nap múlva:)
2010. nov. 12. 13:41
15/15 A kérdező kommentje:
ennyit a peteérésről:((((
ferti 16cn re teszi ha a mai tojcsis nyákot kiszedem:((
áá
borzalom ez a ciklus
2010. nov. 13. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!