Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik nap volt peteérésem?...

Melyik nap volt peteérésem? Görbével! CSAK HOZZÁÉRTŐK! Tapasztaltaknak. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Én 18 cn re tippelek, így lecsúsztunk róla

Szerintetek?

Tegnap már csont száraz voltam

Vagy pár nappal korábban csak nem emelkedett a hőm?esetleg 14-15cn re gyanakszom még....

18cn i tr-ből tuti nem lesz baba:(((

2010. nov. 12. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hőleesés előtti napokban is voltatok együtt az is jó lehet, meg az utána nap is!!! A kiskatonák ha jó a közeg jó pár napig elélnek és várják a petét, szóval ne parázz:))
2010. nov. 12. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:

oké..oké....csak jobban is beletrafálhattunk volna

de most már mindegy

tenni már nem tudok ellene vagy érte

lesz ami lesz

2010. nov. 12. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia,Én a 14-15-re tippelek inkább.... tudok a többség nem így gondolja, de ha tegnap már csont száraz voltál... És a hő nem kezd el mindenkinek egyértelműen emelkedni rögtön. Ha pontosan mértél, akkor szerintem az is legalább annyira esélyes...szóval mind a kettő csak találgatás :) De drukkolunk!!!
2010. nov. 12. 13:40
 14/15 A kérdező kommentje:

na hát nemtudom én sem

olyan össze vissza volt a méhszájam és a nyákom is..hiába nézegettem nem lettem okosabb, sőtt inkább összezavart

de azért köszi mindenkinek, a lényeg hogy ne jöjjön meg 14 nap múlva:)

2010. nov. 12. 13:41
 15/15 A kérdező kommentje:

ennyit a peteérésről:((((

[link]

ferti 16cn re teszi ha a mai tojcsis nyákot kiszedem:((

áá

borzalom ez a ciklus

2010. nov. 13. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!