Hölgyek, hozzáértők, lehet, hogy apuka leszek? :-)
már tesztelhettek, ha mégis nega és nem jön meg 3nap múlva még egyet;)
Sok sikert a Babá(k)hoz!
Én is köbö ennyi idő után csináltam ^^
Eléggé pozitív lett ^^
Szorítunk és írd meg az eredményt ^^
Ada és Abi
Ne várjatok. Csináljatok tesztet!
Ez a "mikor szabad tesztelni?" kérdéskör itt a GYK-n, azért alakult ki, mert néhány okos biztosan tuddja, hogy mikor szabad, mikor nem. Leszidások mennek, számonkérések, helyesbítések, stb.
Szerintem meg mindenki akkor tesztel, amikor akar. Egy gyerekre váró nőnek/párnak, ezt nem lehet megmondani.
Sok sikert!
szia!
menjetek vegyetek tesztet, de ha tudjátok kivárni inkább a holnap reggeli első vizeletből csináljátok meg, mert abban van a nap folyamán a terhességet jelző hormonból a legtöbb!
akár hogy is lesz, az biztos, hogy jó apuka leszel, mosolyogva olvastam végig a kérdésed:D
sok-sok szerencsét, írjátok majd meg, hogy mi volt!!
Szia!
Szerintem már tesztelhettek, általában azt szokták mondani hogy a elmaradt mensi első napján, már lehet tesztelni.Így hogy már háromnapja késik nekik esélyes a dolog, de próbáld azrt magad ne nagyon beleélni, met ez azért lehet egy hosszabb folyamat is.A statisztikák szerint 1 év az átlag,hogy védkezésnélküli szeretkezésből baba legyen.De ez mindenkinél más, reméljük, hogy ti azok közé tartoztok akiknek rögtön összejött.
Én is azt ajánlom, hogy vegyetek 2-3 tesztet, mert ha pozitív, akkor is azt szokták mondani, hogy kell egy kontroll teszt, mert (igaz ritka dolog) de megeshet hogy fals pozitív a teszt.Ha meg negatív, akkor is megeshet hogy még nem termelődött elég HCG a szervezetben.Mindenesetre a reggeli első vizelet tartalmazza a legtöbb HCG-t azért szokták azt ajánlani hogy abból tesztelj.
Amikor én teherbe estem akisfiammal, az első teszt reggeliből első vizeletből volt jól látható poz, és a kontroll tesztet az nap du. csináltuk az is pozitív lett.
Szorítok nektek, és majd írd meg légyszi az eredményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!