Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hölgyek, hozzáértők, lehet,...

Hölgyek, hozzáértők, lehet, hogy apuka leszek? :-)

Figyelt kérdés
A feleségemmel (ő 29 én 28) friss házasok vagyunk, előtte óvszerrel védekeztünk, a november hónap volt az első, amikor teljesen minden védekezés nélkül voltunk együtt, heti 3-4 alkalommal. November 4-én volt a feleségem utolsó mensijének az első napja, ma december 7-e van, és még semmi jele a mensinek, elvileg 3 napja késik. Azt mondja, hogy nem is nagyon érez semmit, hogy meg akarna jönni. Mit gondoltok, érdemes lenne tesztet csinálni? Az a baj, hogy mind a ketten nagyon szeretnénk babát, és én kicsit bele is éltem már magam ebbe a dologba, nem szeretnénk, ha nagy lenne a csalódás. Várjuk még 1-2 napot a teszttel? Megmondom őszintén túl vagyok már egy-két dolgon az életben, de még sosem izgultam ennyire...!
2009. dec. 7. 11:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet én csinálnék egy teszet:):):):)Szurkolok és várom az eredményt:)
2009. dec. 7. 11:40
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

már tesztelhettek, ha mégis nega és nem jön meg 3nap múlva még egyet;)

Sok sikert a Babá(k)hoz!

2009. dec. 7. 11:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
sztem már most nyugodtan csinálhatok tesztet de azert mindenképp a reggeli vizeletből.3 nap késés egész jót jelent.kifogja már mutatni.sok sikert nektek.
2009. dec. 7. 11:41
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Én is köbö ennyi idő után csináltam ^^

Eléggé pozitív lett ^^

Szorítunk és írd meg az eredményt ^^

Ada és Abi

2009. dec. 7. 11:43
 5/25 anonim ***** válasza:
84%

Ne várjatok. Csináljatok tesztet!

Ez a "mikor szabad tesztelni?" kérdéskör itt a GYK-n, azért alakult ki, mert néhány okos biztosan tuddja, hogy mikor szabad, mikor nem. Leszidások mennek, számonkérések, helyesbítések, stb.

Szerintem meg mindenki akkor tesztel, amikor akar. Egy gyerekre váró nőnek/párnak, ezt nem lehet megmondani.

Sok sikert!

2009. dec. 7. 11:57
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már egy percet sem várnék, rohannék tesztet venni! :-) Nagyon szorítok, hogy Apuka légy! :-))
2009. dec. 7. 12:40
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
IGEN! :))) SZorítok, hogy az légy! :)) Nyomás tesztért, de vegyetek min. 3at, hogy ha pozitív, el tudjátok lőni és élvezni a látványt, ha negatív , akkor pedig ismételni tudjatok később! :))) (Tapasztalat;)) Sok boldogságot! Írj majd, mi történt! Nagyon várom! :))
2009. dec. 7. 12:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

szia!

menjetek vegyetek tesztet, de ha tudjátok kivárni inkább a holnap reggeli első vizeletből csináljátok meg, mert abban van a nap folyamán a terhességet jelző hormonból a legtöbb!

akár hogy is lesz, az biztos, hogy jó apuka leszel, mosolyogva olvastam végig a kérdésed:D

sok-sok szerencsét, írjátok majd meg, hogy mi volt!!

2009. dec. 7. 12:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem már tesztelhettek, általában azt szokták mondani hogy a elmaradt mensi első napján, már lehet tesztelni.Így hogy már háromnapja késik nekik esélyes a dolog, de próbáld azrt magad ne nagyon beleélni, met ez azért lehet egy hosszabb folyamat is.A statisztikák szerint 1 év az átlag,hogy védkezésnélküli szeretkezésből baba legyen.De ez mindenkinél más, reméljük, hogy ti azok közé tartoztok akiknek rögtön összejött.

Én is azt ajánlom, hogy vegyetek 2-3 tesztet, mert ha pozitív, akkor is azt szokták mondani, hogy kell egy kontroll teszt, mert (igaz ritka dolog) de megeshet hogy fals pozitív a teszt.Ha meg negatív, akkor is megeshet hogy még nem termelődött elég HCG a szervezetben.Mindenesetre a reggeli első vizelet tartalmazza a legtöbb HCG-t azért szokták azt ajánlani hogy abból tesztelj.

Amikor én teherbe estem akisfiammal, az első teszt reggeliből első vizeletből volt jól látható poz, és a kontroll tesztet az nap du. csináltuk az is pozitív lett.

Szorítok nektek, és majd írd meg légyszi az eredményt! :)

2009. dec. 7. 13:19
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Teszteljetek! Várjuk az eredményt. :) Drukkolok nektek.
2009. dec. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!