Lehetek terhes szerintetek?
Figyelt kérdés
PCOS vagyok, ebben a hónapban(jan) egyáltalán nem jött meg, viszont szurkált az alhasam, mindjárt megjön érzésem volt folyamatosan, kisebb nagyobb görcsökkel, hányingerem volt, szédültem, émelyegtem, kívánok ételeket, italokat de nem undorodok annyira semmitől, fáj a cicimen a bimbóm körüli rész és vannak a bimbóm körül kis dudorodások. Mindig bekeményedik a bimbóm. Köldökömnél szurkál kicsit, fölszedtem pár kilót és többet eszek. Fogamzásgátlót már nem szedek. Nagyon sokat járok pisilni.:) Lehetséges a terhesség? Előző mensim olyan volt hogy alig volt valami, kb 4 napos volt és csak alig-alig csurrant csöppent valami és az is ilyen barnás volt inkább mint vér, januárban meg fehéres vizes folyás szerűm volt/van. Nem volt rendszeres a PCOS-om miatt a mensim soha, de ez így együtt furcsa, ilyen még nem volt. Volt valakinek valaha ilyen? Ja, és 2 tesztből mindkettő negatív sajnos.:( De lehet korai volt vagy rossz érzékenységű lehetett a teszt? Mit gondoltok érdemes megkeresni a nőgyógyászom UH-ra?2014. febr. 3. 19:13
1/2 anonim válasza:
Ha a teszt nem mutatja ki addig az uh sem lát semmit. Gyógyszertári tesztet vegyél és reggel csináld meg, de szerintem nem vagy terhes, inkább csak szeretnél az lenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam őket és mindkettőt gyógyszertárban vettem meg. Nem szerettem volna még terhes lenni, korainak tartottam, de már Párommal beszélgettünk róla, hogy lassan ideje leenne már de még nem határoztuk el így az nem játszhat közre hogy nagyon szeretnék az lenni és bebeszélem magamnak a tüneteket.:)
2014. febr. 3. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!